tisdag, juli 18, 2006

Om ett år...

Jag tänker ofta så. Om ett år.
Om ett år har jag ett barn som är nio månader. Om ett år ser mitt liv helt annorlunda ut. Om ett år har jag gått igenom den här graviditeten, fött min knodd, ammat och kommit in i rutiner. Många säger att de inte minns tiden innan barnet kom. Att det känns som om barnet alltid funnits där.
Men nu finns det inget barn. Nu jobbar jag, ibland mer än vad jag borde, pluggar vid sidan av för att kunna ta tag i drömmen om det där egna företaget där jag gör vad jag brinner för, tränar yoga och meditation när kroppen vill, träffar vänner när jag har lust, går powerwalks till favvocaféet vid Ålstens torg och äter frukost på helgerna,. cyklar iväg ner till uteserveringen vid bryggan för att äta middag när jag inte orkar laga någonting själv.
Bara är.
Om ett år ser det helt annorlunda ut.

7 kommentarer:

  1. Fördelen för dig är att du bloggar så du kommer kunna läsa dina gamla inlägg och minnas precis hur det var innan bebin kom :-)

    Trevlig sommar!

    SvaraRadera
  2. tänk. jag har läst igenom hela din blogg den senaste timmen. tjugosex veckor plus på en timme! Oerhört fin läsning. Jag kommer tillbaka!

    SvaraRadera
  3. Anonymous - Vad kul att du hittade hit. Tack för fina ord och välkommen tillbaka

    SvaraRadera
  4. anna k - ja, så är det ju. Jag kan ju alltid gå tillbaka hit och minnas.
    Önskar även dig en trevlig sommar1

    SvaraRadera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  6. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  7. Sitter här och läser dina äldre inlägg och det är så fantastsiskt att se tillbaka på tiden då du väntade signe. nu har det ju gått ett år ju! stor kram på dig

    SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!