måndag, januari 01, 2007

Vilka är ni?

Igår gick min besöksräknare över 10 000-gränsen. Det var en maffig siffra att se. Och den fick mig också att fundera över vilka ni är, ni som hänger här - ofta, ibland, sällan eller kanske bara just nu. Vissa av er är aktiva och delaktiga, och jag gillar det. Men ni andra, som jag också gillar eftersom ni är här, vilka är ni, varför surfar just ni hit. Och till alla överhuvudtaget - vad vill ni läsa om här och vad är det som lockar att komma tillbaka?

21 kommentarer:

 1. hey, I just got a free $5000.00 Gift Card. you can redeem yours at Abercrombie & Fitch All you have to do to get yours is Click Here to get a $5000 free gift card for your backtoschool wardrobe

  SvaraRadera
 2. Jag får väl erkänna att jag är en av dem som ganska flitigt besöker din sida. Kanske för att jag gillar barn, men då jag är alldeles för ung (21) och inte har några små barn i närheten heller så är det mysigt att kika in lite då och då och se hur det går. Var aupair på Irland och saknar mina små tvilling-pojkar, även om de nu inte är så nyfödda bebisar längre utan stora två-åringar. Kram och Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 3. Begynte å lese da jeg mistet mitt lille embryo i uke 8. Både for å lese om noen andre som hadde opplevd denne sorgen, samt oppmuntringen om at det går bra til slutt (også for meg, håper jeg..). Bloggen har jo endret seg ganske mye, men leser fortsatt. Håper å bli mamma i 2007, og vil lese ganske mye her fremdeles. stor nyttårsklem fra norge.

  SvaraRadera
 4. Jag är ju intresserad som du vet:) Hoppas att jul och nyår var underbart!
  Ha det !

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Jag besöker din sida dagligen, mest för att man känner igen sig så väl i dina erfarenheter ocn även kan få tips hur ma ska tackla olika problem som kommer. Har själv en flicka på två månader.

  SvaraRadera
 6. Jag började läsa tidigt, mycklet för att jag själv fått två missfall. Och sen blev jag kvar, jag vill ju veta hur det går.

  SvaraRadera
 7. Hittade dig via Tinselflickan och läste då och då. När jag var hemma hos min kusin Helena fick jag av en händelse se Signe på ett julkort, då förstod jag att vi var väldgt flyktigt bekanta:-)
  Världen är liten..
  Hälsningar Anette I Linköping, vansinnigt intresserad av allt som rör bebisar och föräldraskap, blivande BM.. ska börja plugga den 22/1!!

  SvaraRadera
 8. Hej! Jag följer oxå flitigt din blogg, är nybliven tvillingmamma till en pojke å en flicka som är 2 månader, lever oxå i bäbisbubblan...

  SvaraRadera
 9. Hej
  Hur jag hittade dig minns jag inte... kanske nåt tips i nån tidning? Sen ville jag gärna följa dig och få veta att du fått ditt barn! Jag gläds med dig, du okända! Tack för dina tankar!

  Ellen

  SvaraRadera
 10. Läst länge nu, sämre på att kommentera nu. Jag hittade hit via Betty tror jag. Har snöat in på gravidbloggar av nån outgrundlig anledning och du har hängt kvar efter att graviditeten blev en Signe. :)

  SvaraRadera
 11. Hej vännen! Här har du en av dina flitiga läsare som hållt sig undan ett tag nu. Nu är allt tillbaks i sin vanliga lunk och jag hoppas på att få lite mera tid för bloggen framöver. Hoppas allt är bra med er! Tack för dina gulliga sms! Jag önskar ett Gott Nytt År! Många kramar från vännen i Linköping :-)

  SvaraRadera
 12. Din blogg är en av mina favoritsidor. Jag födde en dotter för ungefär en månad sedan, så jag känner igen mig när jag läser om dina erfarenheter.

  Själv bor jag i Malmö och har en matblogg. Vi får väl se hur mycket matlagning och matbloggande det blir framöver, med en liten bebis att ta hand om...

  SvaraRadera
 13. Jag ramlade in här via en annan blogg, kommer inte ihåg vilken... Började läsa när jag var gravid med Peo. Nu är jag kvar. Vad vill jag läsa om? Tja, saker man kan fundera på som mamma, vad göra eller inte göra med sömn, mat osv... :-) Det där vi mammor kanske undrar över ibland!

  SvaraRadera
 14. Hej!
  Är en av de anonyma som brukar läsa här! Har haft problem att bli gravid själv även om det är flera år sedan. Har nu tre pojkar på 15, 13 och 7 år! Hamnade på din sida av en slump då detta ämne intresserar mig mycket. När sedan lilla Signe föddes måste jag ju kika in ibland för att se hur det går för er! Millan

  SvaraRadera
 15. Tror jag hittade hit efter att du skrivit en kommentar på en annan blogg... Tycker det har varit väldigt spännande att följa med på din graviditet och sen också livet med Signe.
  Själv sitter jag med stor mage och väntar spänt på att få träffa min förstfödda :) Hon ska komma nån gång i mitten av februari är det tänkt ;)
  Fortsätt gärna att skriva så öppet och ärligt som du gjort hittills, jag tittar inom av och till.

  SvaraRadera
 16. ps det var jeg som mistet i 8 uke.. glemte å skrive at jeg leser også fordi du er en type mamma som jeg også håper å bli. Du trener, er opptatt av arbeidet ditt, har mye som er viktig i livet i tillegg til familie. Det kjenner jeg meg igjen i, har selv en krevende karriere, og derfor synes jeg din blogg er så interessant!

  SvaraRadera
 17. Jag minns inte var/hur jag hittade din blogg, men jag är också i bäbisbubblan. Har en pojke på ett halvt år.

  Du skriver dessutom otroligt fint! Jag erkänner att jag inte har skrivit en kommentar här innan...

  SvaraRadera
 18. Jag ar bara tjugo ar, men bade jag och min kille langtar efter barn. Ar dock mitt uppe i universitetsutbildning sa det ar inte riktigt dags forran om minst nagra ar. Fastnade for din blogg och nagra andra och alskar att lasa och fa dromma till dagen da jag och min kille far barn! Tack for en sa fin blogg :)

  SvaraRadera
 19. trillade in för första gången idag, verkar bra, kommer tillbaka!

  SvaraRadera
 20. Jag läser också! :)

  SvaraRadera
 21. Waw!
  Tack alla läsare. Kända som okända. Vad roligt att få läsa lite om vilka ni är och varför ni är här. Jag skriver först och främst för mig själv, för att få skriva av mig, men självklart är jag glad över alla som är här och nu känns det som jag fått en bättre bild.
  Jag begär inte att alla ska kommentera, men just nu var det otroligt roligt med alla inlägg. TACK!

  Anette i Linköping - Vilket sammanträffande! Världen är onekligen liten. Förstår att du måste blivit förvånad när Signe dök upp på julkort hos Helena.
  KUL att du ska bli BM, det tror jag passar dig alldeles utmärkt!

  Och till Betty och Anonym som också fått missfall - jag hoppas och tror med er!

  sister - grattis till din flicka!

  pia - vad skoj att min sida är en av dina favvisar. Och grattis till dottern! Kul med matblogg, jag lovar att kika in - behöver lite inspiration

  kristina - lycka till med graviditeten!

  a - åh, du har lång tid på dig att skaffa barn. Men jag förstår att du längtar, det är underbart!

  Och till alla andra, TACK TACK TACK för alla kommentarer och tips och råd och för att ni finns

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!