onsdag, februari 14, 2007

Med kärlek, till er alla, på Alla Hjärtans Dag

Det blev ett yogapass igår. Ett riktigt bra sådant. Jag klarar större delen av första serien nu. Inklusive bakåtkullerbytta och huvudstående. Det är väl magmusklerna som borde bli starkare. Men annars så.
Väl hemma igen, runt halv nio-tiden, hade mannen gjort middag. Och så blev det grönt te och Desperate Housewives.
Signe var trött och somnade vid halv tio, i soffan. En och en halv timme senare lyfte vi in henne till hennes egen säng. Sedan knäppte vi våra händer och hoppades på att jag skulle få några välbehövliga timmars egen sömn, i min egen säng, i mitt eget sovrum.
Jag fick fem timmar.
Jag vaknade strax efter fyra och tyckte att något var annorlunda. Och det var det ju. Signe sov själv, i sitt rum. Och jag i mitt.
Tassade upp och kikade på henne där hon låg med armarna över huvudet och sussade sött.
Tassade tillbaka till min egen säng och fick nästan två timmar till innan hon vaknade och ville ha mat.

Och så har det blivit promenad med Edvins mamma. Vid Mälaren. Och en fika/lättlunch på favvohaket, med barnvagnarna strax utanför.
Linda Nyberg hängde på samma ställe, med sin 14-månaders Malcolm. Började prata barn och kunde inte sluta. En riktigt trevlig tjej, med ursöt son.

Ikväll är det studiegruppsträff. Då blir det sushi och psykologi. För hela slanten.

Och Eva - jag lånade idén med Valentin-foto från dig. Hoppas det är okej :) Tack för igår!

6 kommentarer:

 1. Duktig yogatjej! Och bra att det inte bara är jag som rapporterar från "Jag mötte Lassie"-världen. Jag kände mig lite fånig ett tag ... men inte nu längre :-)

  Och PCSHIOOO är en intern hälsning mellan mig och Helena (tror det har att gör med cowboypistoler och hennes bakgrund/barndom som tom boy-tjej - minns faktiskt inte riktigt) ...

  SvaraRadera
 2. Och puss och kram på Valentin! Från mig och Livia

  SvaraRadera
 3. Men vad underbart det låter allt du skriver. Ju mer jag läser här ju mer minns jag (=tänker ofta tillbaka) hur det var. Alla mysiga café besök, lek på Öppna förskolan och allt det där. Jag vet att du gör det - men NJUT!

  SvaraRadera
 4. Och Anna - när jag ändå är igång i "Jag mötte Lassie"-världen så kan jag rapportera att jag och Edvins mamma hamnade mitt i inspelningen av det här årets julkalender igår när vi var ute och promenerade vid Ålsten torg. Visste inte innan vilken film det var, men jag är ju så grymt nyfiken så jag var tvungen att hoppa fram till en ljudtekniker och fråga. Och han var superdupertrevlig och berättade allt jag ville veta.
  O Allan Svensson var där och log lite också.
  De har ockuperat flera av Per Albin Hansson-husen i flera veckor nu så nu måste jag ju bara följa julkalendern i år!!
  Hihi..

  SvaraRadera
 5. Vad blir det för julkalender då? Jag har en 9-årig kalenderbiten lite Virvelvind hemma och han måste bara få veta ...

  SvaraRadera
 6. Anna -
  klipp från svt

  " centrum står nioåriga Mila (Olivia Nystedt) och hennes önskan om att få fira julen som vanligt, dvs utan mamma Katerinas (Vanna Rosenberg) nya kille. Medverkar gör även Johan Ulveson, Allan Svensson och Sissela Kyle.

  Manusförfattarna Pernilla Oljelund och Hans Rosenfeldt lovar tillsammans med regissören Simon Kaijser ett komiskt och spännande äventyr under hela december.


  I sin strävan efter att få slippa fira julen med fler än med mamman, skriver Mila ett brev till tomten där hon ber om att få fira en riktig jul ensam med sin mamma. Morgonen därpå dyker en tomtenissa vid namn Elfrid (Suzanne Ernrup) upp för att hjälpa till med önskningen. Men Elfrid är Nordpolens lataste och odugligaste nissa, som mot sin vilja har skickats av Jultomten för att hjälpa Mila.

  Under december månad får tittarna följa flickans och tomtenissans äventyr när de på olika sätt skall försöka sabotera mammans nya förhållande"

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!