tisdag, mars 13, 2007

En försmak av vad som komma ska...


Efter en förmiddag nere vid Mälarens strand doftar huden av vårsol och kroppen känns välbehövligt energisk. Jag gjorde latte och köpte med morotsmuffins från Gateau, läste psykologi och förberedde morgondagens studiegruppsträff. Och så småpratade jag med några pensionärsdamer, en tvillingmamma och en söt dagiskille. Signe sov. Och sover fortfarande. I natt sov hon ingenting, för ovanlighetens skull, och jag hade nästan glömt hur trött jag blir av så ytlig och störd sömn. Men det gör inget - I kväll är det yoga, igen. Och våren är här. Förhoppningsvis för att stanna.

5 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag är en av alla de som läser din blogg. Tack för bra läsning. Jag hittade hit av en slump innan ni fick eran dotter och jag följde den sedan för att jag ville så gärna läsa om så att allt gick bra för er.

  Jag har ett litet problem som jag hoppas du kan hjälpa mig med. Jag har försökt få en sådan räknare som du har på din blogg. Men även om jag följer instruktionerna som man ska göra för de som har en blogger.com, så fungerar det inte. Hur gjorde du? Tack på förhand!

  SvaraRadera
 2. Fröken Fräken - tack för att du är här och läser!
  Räknaren som jag har...ja du, jag följde instruktionerna och sen funkade det bara, har jag för mig. Men du måste lägga in html-koden under template också, har du gjort det?

  SvaraRadera
 3. Tack för ditt svar. Ja, det var där jag lade in den. Ska man göra den på två ställen? Tack på förhand! Grattis till dina
  20 000 :)

  SvaraRadera
 4. Nej, det ska räcka att lägga in html-koden under templates. Mer än så kan jag nog inte hjälpa dig. Sorry.

  SvaraRadera
 5. Tack, ändå. Jag får göra ett nytt försök...

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!