måndag, april 02, 2007

Drömresa


Jag drömmer om två yogaveckor i Indien. Utanför Goa. Tidiga morgnar med mysore. Veggolunch. Lata timmar på stranden. Andningsövningar. Stilla meditation. Och tidig kväll. Mitt yogaställe anordnar en resa i höst. Önskar att jag kunde åka, men Signe är för liten att lämna då. Tills vidare får jag yoga i Sverige. Just nu i Jämtland. Hos Signes mormor och morfar. Och förutom yoga blir det långa skogspromenader, en hel del fisk och vilt till middag, inspektion av morfars nya marker och en jäkla massa fikabröd. Signes beskyddare heter Zita och är en nio månaders vit älghund. Hon älskar knäckebröd, men när Signe är ledsen lägger Zita sitt bröd hos Signe istället. Det är kärlek det.

2 kommentarer:

  1. Är det sant, lägger Zita sitt knäckebröd till Signe när hon är ledsen? Så bedårande att föreställa sig den synen! Längtar efter att se hur mina föräldrars hund kommer att reagera när vår bäbis kommer. Fortsätt ha det skönt däruppe, puss.

    SvaraRadera
  2. Ja, det är sant. Och grymt sött. Jag hoppas att dina föräldrars hund kommer att vara lika omtänksam mot er bebis. Puss

    SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!