torsdag, juni 14, 2007

Nu är det sommar


Det är något speciellt med det. Och utan det skulle jag nog inte riktigt kunna ta in att sommaren är här. Det är liksom först när radions sommarvärdrar presenteras som jag förstår att sommaren börjar. På riktigt.

Och igår var det dags. Och jag kommer att lyssna på de flesta. Det är i alla fall ambitionen jag har varje år. Favoriter i år är dock: Camilla Läckberg, Filippa Reinfeldt, Jessice Gedin, Michael Treschow,Mia Törnblom, Lena Endre, Renata Chlumska och Christer Fuglesang.

Vilka är dina?

9 kommentarer:

 1. Du har glömt Uffe Lundell/Kalle

  SvaraRadera
 2. Åå, jag har ju verkligen inte snappat det här med radio. Aldrig. Det har alltid bara varit tv. I sommar ska jag ge den en chans. Eller sitter det i ryggraden...?

  SvaraRadera
 3. Jag brukar alltid glömma att lyssna på många av de jag vill lyssna på, men i år ska jag se till att lyssna på Ulf Lundell, Göran Lambertz, Lina Sjöberg, Plura, Åsa Linderborg, Michael Nyqvist och Ingvar Lundberg (som jag inte ens känner till, men en professor i psykologi får man ju ge en chans). Nogsamt ska jag undvika att lyssna på Mark Levengood, jobbiga människan. Vill inte du lyssna på Lena Nevander Friström, hon är ju lite inom ditt (kommande) gebit, jobbar med ledarskap inom organisationer och sådant, om jag minns rätt.

  SvaraRadera
 4. Kalle - jag kommer nog att lyssna på Ulf Lundell också. Tror jag.

  Camilla - jag är inte heller så mycket för radio ,men det här med sommarvärdarna är liksom ett barndomsminne som hängt med. Jag gillar det

  Att bli mamma - Och jag klarar inte av Göran Lamberz. Tycker att han verkar ganska självgod.
  Jo, jag kommer nog att lyssna på Lena Nevander Friström, men hennes beskrivning av programmet lät inte så lockande.

  SvaraRadera
 5. Nu ska jag föröka lyssna. Jag glömmer alltid bort radion.

  SvaraRadera
 6. Jag älskar radio och P1 och ska försöka lyssna på bland annat Åsa Linderborg, Jessica Gedin, Mia Törnblom, Filippa Reinfelt, Lena Endre, Lena Nevander Friström, Gustav Fridolin, Martin Kellerman, Erland Josephson, Susanna Alakoski och Howlin' Pelle.

  Jag kommer inte att lyssna på: Anja Pärson, Pernilla Wahlgren, Paulo Roberto och Filip & Fredrik.

  Hade önskat i Sommar i sommar: Maria Sveland, Jocke Berg (alltid, men kommer aldrig hända), Åsa Nilsonne, Ola Salo.

  Mina favoriter genom tiderna är: Cilla Naumann och Mustafa Can.

  SvaraRadera
 7. Fröken kaos- hoppad du hittar ngn som väcker ditt intresse

  Yogamamman - o vilken intressant kommentar! Jag skulle också gärna lyssna på Maria Sveland och Åsa Nilsonne. Däremot kommer jag faktiskt att lyssna på Pernilla Wahlgren. Hon var ju en favorit när jag var tonåring, och trots att jag har grymt svårt för hennes röst så bara måste jag lyssna på vad hon vill berätta.

  SvaraRadera
 8. Jo, det är mest rösten som gör att jag inte orkar höra henne. Och så tycker jag inte att hon verkar så spännande, har svårt för alla i familjen Wahlgren. Men... hon var faktiskt min första idol. Allt var rosa som man fick från hennes fanclub och jag har det där vykortet med hennes autograf kvar... Minns att jag såg det vid senaste flytten när jag fastnade bland gamla dagböcker och brev.

  Så kanske borde man lyssna ändå...

  SvaraRadera
 9. Yogamamman - där ser man, du gillade också rosa-Pernilla :)
  Men det blev ju människor av oss ändå, haha..

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!