onsdag, september 12, 2007

Bara en vanlig dag. Inget särskilt alls.

Det har varit några dagar med lite mörkare tankar. Lite velande hit och dit.
Och det är okej. Det är mitt sätt att hitta en balans. Att gå vidare. Utvecklas.

Men igår tog vi en dag på stan. Jag och Signe. Hon var med mig hos frissan (och nu har jag en ännu kortare och snyggare frisyr) och så shoppade vi och fikade och bara var vi. Det behövde jag.

På kvällen, när Signis somnat och mannen kommit hem, cyklade jag iväg i kvällsregnet till ännu ett yogapass. Jag behöver gå oftare. Jag vill komma vidare. Och igår kom jag in i vridningen i Marichasana C, alldeles själv.

Idag väntar en lång promenad, någon timme i lekparken, och så ska jag hämta ett paket från HM, en svart ullkappa längtar efter att bäras av mig.

UPPDATERING: Det blev även en god fika hos Edvin och hans mamma. Och en lång, lång promenad tillsammans med dem innan deras babysim. Och här vill jag passa på att påminna mig själv om att aldrig, någonsin, gå långpromenad utan regnskydd till mig själv. Men HM-kappan passar perfekt!

7 kommentarer:

 1. Bra balans, det är du bra på/Karin

  SvaraRadera
 2. Ujuj! Såg ut att göra ont ;)

  SvaraRadera
 3. Ett kort hej mellan spaghetti och bolibompa. Mycket nu, ska lägga ner min blogg, tar bara dum energi att inte hinna med. Nytt jobb - kul som attan men också energikrävande att komma in i allt. Full fart. Slarvat med yogan men tagit tag i det nu. Härligt pass i söndags och ikväll när barnen somnat blir det i vardagsrummet. Ska unna mig en ny matta tänkte jag. Finns det knallrosa tror du? Vore fint. Du, vad tycker du om boken du läser? Gillar henne mycket, men har inte läst den där. "En given väg" (av samma förf.) - har du läst den? En favorit. H&M-paket låter härligt. Själv var jag förbi Plagg idag och hittade hundra saker jag ville ha - men det sved för mycket i snåltarmen. Köpte ullgrejer åt barnen istället. Typiskt morsigt.
  Grattis på ettårsdagen, ni två! Och vad fint ni har i hemmet! Hej!

  SvaraRadera
 4. Det lät jobbigt med alkohol i din närhet. Jag vet inte hur du ska hantera det, då jag inte har någon egen erfarenhet av det. Men jag hoppas att ni kan lösa det på något bra sätt så att du känner att du kan lita på dem.

  Jag har förresten utmanat dig på min blogg, för jag känner at tjag vill veta lite mer om dig. Ta gärna tag i utmaningen om du känner att du orkar.

  SvaraRadera
 5. Karin - ja, jag försöker i alla fall :)

  Minna - inte det minsta alls. Men det är klart, skulle jag göra övningen nu, rakt upp och ner, så skulle det göra jävligt ont. Som så mycket annat träning handlar det ju om uppvärmning. Och i yogan även andning och kroppslås.

  Yogamamman - hej, gud vad jag har saknat dig, jag trodde att du övergivit mig helt :) Vad roligt med nytt jobb, förstår att du får en massa bra energi där. Men bra beslut att lägga ner bloggen (även om jag kommer att sakna den) om den tar alldeles för mycket energi.
  Knallrosa yogamattor finns med allra största sannolikhet ,men jag kan inte tipsa om var. Om Shanti har annars en del snygga i "vanlig" rosa.
  Vi läser Patricias bok i skolan. Den är bra men kanske lite tung sådär. Men jag gillar hennes livssätt. Helt klart.
  Och det där med att köpa kläder till barnen istället för sig själv..ja, det gör jag 90 fall av 100. Men tur är väl det!

  Marie - Tack för välbehövligt peptalk. Och så ska jag kolla in den där utmaningen. Jag är ju lite dålig på sånt men nu har jag fått samma utmaning flera gånger så nu är det väl dags att ta tag i den.

  SvaraRadera
 6. hoppas det känns mindre mörkt nu. orkade du ta upp den svåra frågan med berörda?

  SvaraRadera
 7. fru a- det känns mindre mörkt, men jag har ännu inte tagit tag i att prata med de berörda. Ska.

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!