söndag, september 02, 2007

No more muffin-diet

Nu finns ingen återvändo. Nu räcker det.
Jag har aldrig varit tjock. Inte ens i närheten av övervikt. Inte heller nu. Men det känns ändå som om det börjar hända något nu. Som om min kropp inte är densamma längre.
Kanske har det att göra med att jag nästan inte ammar längre, alls. Att förbränningen är sämre.
Men mest av allt beror det nog på alla jäkla muffins som jag vräkt i mig. Och äppelpajer. Choklad. Kanelbullar.
Jag har liksom aldrig varit sockerberoende tidigare, men i slutet av graviditeten hände det något. Och sedan har det varit svårt att skaka av sig.
Men nu är det andra bullar. Eller rättare sagt - inga bullar alls.

No more muffin-dieten är här för att stanna.

Och hänget på magen ska bort, bort, bort!

8 kommentarer:

 1. Haha, no more muffins-diet. Är det vad det låter som, består dieten i att hoppa över kakor? Intressant i så fall. Lite det jag hade i åtanke med mina dietfunderingar - not that much olivolja, ungefär.

  Du får hålla oss uppdaterade!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Lycka till med det. Jag kämpar också med vikten just nu.. Det går efter ett tag. Jag hejar på dig!

  SvaraRadera
 3. Ja, själv ska man ner en hel del efter bebbe är ute. Och jag tror tyvärr inte jag nöjer mig med "9 månader upp, 9 månader ner" metoden, fast jag vet att det npg vore det bästa.. Måste börja äta vettigt igen... Vi får heja på varann´.. ;-)

  SvaraRadera
 4. heia heia! Du virker jo å leve veldig sunt og aktivt, men er enig i at sukker er en unødvendig gift.. det finnes heldigvis sunne muffins med branflakes og raspet gulerot som kun har 100 g brunt sukker i en stor porsjon.. en redning i nøden ;-) Min mage vokser og vokser, men det er jeg glad for. Og med unntak av mine sunne muffins, som avogtil får være frokost etter mysore trening, spiser jeg sunt og bra. Så da får magen bare vokse som den vil. :-)

  SvaraRadera
 5. Louise - yes, du har fattat rätt. Inga kakor. Inga muffins. Ingen choklad.
  Men olivolja tror jag forfarande på :)

  Jolla - då önskar jag lycka till dig!

  Superquinnan- så länge du ammar kommer du att förbränna bra, det är nog snarare när man slutar med det som man måste tänka sig för. Men det är klart, för mycket socker är ju aldrig bra.

  Min norska vän - vad roligt att höra från dig. Och roligt att magen växer och att du mår bra. Nyttiga muffins låter perfekt. Och skönt att du fortsätter med din yoga! Visst är det fantastiskt?!

  Johanna - I will!

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!