onsdag, juli 16, 2008

Magi och filosofi

Min filosofi handlar om möten. Att lära mig något om mig själv i alla möten. Att alla möten har en mening. Att allt som händer har en mening och finns där för att lära mig något.
Av fostervattensprovet och tiden före, under och efter har jag lärt mig att uppskatta min familj ännu lite mer. Att se dem, i all den magi som är dem.

Magiskt är också vårt ställe i Roslagens skärgård. Precis intill havet. Vi kommer att tillbringa de kommande två veckorna där.

10 kommentarer:

 1. Hej. Vill bara säga hej så här mitt i allt och önska fortsatt bra sommar med positiva resultat på testet!

  SvaraRadera
 2. Känner igen mig. Fast jag brukar fastna i negativa tankar - VARFÖR uppskattar jag mer de runt omkring mig när något går mig emot? Varför kan jag inte alltid uppskatta de så mycket?

  SvaraRadera
 3. Du är i väntans tider, men lyckas, som det låter, leva i nuet. Bra!

  SvaraRadera
 4. Hoppas ni får underbara vckor vid havet. Jag vet hur jobbigt det är med ovissheten, hoppas allt går bra för dig. / camilla

  SvaraRadera
 5. Du är stjärnan och den som gestaltar kraften i tillvaron. Stark och svag, en inspiratör som jag önskar all välgång. Kram!

  SvaraRadera
 6. Sandra (Mälarhöjden)20 juli, 2008 10:57

  Hoppas SÅ att universum är på er sida.
  Varma kramar
  Sandra

  SvaraRadera
 7. Tänker på er och hoppas ni får njuta av sköna sommardagar.

  SvaraRadera
 8. Jag hoppas att ni har nån som kan smyga in och kolla posten till er. För nu lär det första provresultatet ha kommit...

  Jag gör inget annat än håller tummarna för er allihop! Och hoppas att ni har fått njuta och vila på er magiska plats. Kram

  SvaraRadera
 9. Lika klok som alltid!

  Ha det bra ute i skärgården!

  Kram,
  AnnaSv

  SvaraRadera
 10. Kajsa - tack snälla du. Och stort grattis, igen, till vackra Sally. Ska bli så spännande att följa tvåbarnslivet på din blogg.

  Frida - tror att vi alla, mer eller mindre, tänker som du. Däremot tror jag att du, och alla andra, verkligen uppskattar nära och kära precis så mycket hela tiden, det är bara det att vi inte alltid reflekterar över det.

  Ankie - njae, det har väl gått sådär med att leva här och nu i sommar. Jag har dock försökt. Om och om igen.

  Camilla - Ovissheten har varit hemsk emellanåt. Nästintill outhärdlig. Men nu har det första svaret kommit. Tack och lov ett bra sådant.

  Anna funderar- åh tack, vilken fin kommentar!

  Sandra - tack snälla du. Och än så länge är universum på vår sida. Det är vi hemskt glada för.

  E - tack snälla du!

  Anna ser dej - japp, kattvakten (o tillika grannen) skickade ut det vackra brevet till oss i skärgården. Nu väntar vi spänt på nästa.

  Anna sv - åh, tack!

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!