söndag, augusti 03, 2008

En vanlig söndagkväll, och ändå inte

Tre dagar i skärgården. Med Signe och mannen. Jordgubbar på bryggan. Salta bad. Ett rejält åskregn. Skogspromenad. Pussar och kramar och en massa bus. Läsning. Vila. Sovmorgnar. Grillning.

Nu är jag tillbaka i stan igen. Lägenheten är tyst. Jag har badat och gjort hårinpackning och lagt ansiktsmask. Snart väntar te och några avsnitt av Nikolaj&Julie (jag köpte dvd förra veckan och återupplever gamla minnen, jag fullkomligt älskade serien när den gick på fyran för några år sedan).

Signe och jag ses inte förrän på torsdag/fredag igen. Mannen och jag ses imorgon. Då är det dags för ultraljudet.
Tills dess är min andning inte riktigt lika djup som vanligt.

9 kommentarer:

 1. Du tar den luft du behöver, och sedan när UL är avklarat kommer djupandningen. Den sköna som skänker lugn och harmoni. Kram!

  SvaraRadera
 2. Vad underbart med brevet!! Hoppas du får en lugn och skön söndagkväll och kan ladda inför morgondagen som förhoppningsvis inte innebär riktigt samma anspänning nu när brevet har kommit. Tänker på er imorgon.

  SvaraRadera
 3. Jag älskade också Nikolaj och Julie, trots min ålder. Kanske skulle återuppleva de minnerna jag också, jag borde ju gilla den ännu mer nu!!

  Jag ska tänka på er i morgon!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Det kommer att gå jättebra imorgon. TÄNK att ni ska få titta och lyssna på Signeflickans lilla syskon. Det är så stort att få vara med om det. Vad spännande, jag ser fram mot ett samtal eller sms imorgon. Jag ska tänka på er!

  Nikolaj och Julie....ååhh vilken lycka! Jag älskade också den serien. Det är något visst med danska serier. Anna Pihl var också kalasbra! Jag kanske måste få låna boxen några veckor när du tittat klart.

  Sov gott i natt stumpan och lycka till imorgon.

  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Vilken lycka med UL, det var verkligen fantastiskt att se bebisen tyckte jag, även om min andning inte heller var djup dagarna innan om man säger så... Tänker på dig och er idag! Stor kram

  SvaraRadera
 6. Ultraljud idag alltså. Vad spännande. Och vad skönt att äntligen vara där. Sen kan du andas från djupet av magen igen.

  SvaraRadera
 7. Anna funderar - ja, den är tillbaka nu, andningen som skänker lugn och harmoni. Och det var många veckor sedan jag kände mig såhär. SOM jag längtat och väntat.

  e - tack för att du tänkt på oss idag. Och allt har gått bra. Nu känns det som om vi bara kan njuta. Livet har inga garantier men nu har vi gjort det vi kunnat.

  Johanna - tack för att du tänker på oss idag. Och vad kul att du också gillade Nikolaj&Julie, du borde ju rimligtvis varit ganska ung när serien gick, tror att det var fyra-fem år sedan. Men jag ser serien med helt andra ögon nu när jag har egna barn. Intressant är det. Blir nog ett, eller kanske två, avsnitt även ikväll :)

  Edvins mamma - nu vet ju du redan att det gått bra. Och tänk att jag kände nästan att du och ni andra vänner var med mig där jag låg på den där britsen med spänd förväntan.
  Och det är klart att du gillar Nikolaj&Julie, har vi nånsin tyckt olika om något ;) Självklart får du låna boxen, jag tar med den nästa gång vi ses (för då har jag garanterat sett klart, så mycket som jag tittar nu)
  KRAM

  Sandra - tror att alla som ska på ul går dit med andan i halsen, det är ju liksom inte självklart att allt ska se bra ut. Nu gjorde det det för dig och även för mig. Tack för att du finns här! Kram till dig

  Anna ser dej - japp, nu djupandas jag igen. Och är nöjd och glad. ÄNTLIGEN!

  SvaraRadera
 8. Camilla i Uddevalla04 augusti, 2008 18:12

  Jag bara älskade Nikolaj & Julie, måste oxå handla den DVDn.

  SvaraRadera
 9. Camilla - ja, gör det, vore kul och höra om även du ser på den med andra ögon nu efter några år. Du hade visserligen barn redan när serien gick, men ändå. Jag har nog ändrat uppfattning om en del saker. Eller snarare fått andra insikter. Kram till dig

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!