fredag, september 05, 2008

Lugn och ro

Igårkväll cyklade jag iväg till Om Shanti. En och en halv timme senare cyklade jag därifrån. Lugn i själen.
Nu har min gravidyoga börjat. På riktigt. En gång i veckan har jag tid för mig och min bebis. Bara vi.
Som komplement använder jag gravidyoga på dvd, en film jag hittade på Yogayama häromveckan. Och så tränar jag modifierad ashtangayoga, men det blir mest till tonerna av Bolibompa eller Mora Träsk, med en yogande Signe bredvid.
Men det funkar det också.

I helgen är det skola. Lördag och söndag. Och nästa vecka träffar jag min träningsklient igen.

11 kommentarer:

 1. Jag har också börjat på gravidyoga (helt nybörjare på yoga-fronten), har bara hunnit gå en gång men det var helt underbart och jag längtar redan till nästa tisdag!! :)

  SvaraRadera
 2. åh, jag "glömde" gå på gravidyoga nu under sista graviditeten.. saknade det lite i efterhand.

  SvaraRadera
 3. Fast nu kan jag ju gå på mammayoga! :D

  SvaraRadera
 4. Vad underbart ditt liv låter nu! Du verkar ha funnit ro och du njuter av att vara här och nu. Fantastiskt! Vad kul att ni hittat ett så fint hus. Jag är så glad för er skull! Studierna flyter på och tänk att du ska bli mamma igen! Jag blir lite rörd över hur väl allt utvecklats för er. Ni är värda det allra bästa! Jag bad en vän (som gått i Imagoterpai) att höra sig för lite angående utbildning till Imagoterapeut. Hon nämnde då Psykosyntesen som en grundläggande utbildning. Jag undrar om utbildningen finns här i stan. Annars känns det lite kört. Kramar från en som funderar på vad hon vill med livet.

  SvaraRadera
 5. Men människa vad det låter som att du LEVER! Härlig läsning! kram

  SvaraRadera
 6. Hoppas helgen varit fin. Jag vet att du inte gör utmaningar men jag har nominerat dig för att du är så bra :)

  SvaraRadera
 7. All is pretty - kul att du gillar din gravidyoga. Jag hoppas att jag ska bli lika inspirerad av min, än så länge så saknar jag min vanliga yoga alldeles för mycket.

  Kajsa - absolut, du kan verkligen gå på mammayoga. Eller mamma/baby-yoga. Eller bara yoga, precis som den är :) Du har ju Amtmayjoti i närheten av där du bor. De är superbra!

  Nina - jajamen, det är det, men jag saknar ändå min "vanliga" yoga väldigt mycket.

  Willes mamma - psykosyntes är verkligen en grund för Imago. Däremot finns inte psykosyntesutbildning i L-staden. Men jag har flera vänner som åker tjugo mil för att gå utbildningen (från olika håll i landet) o de tycker att det funkar bra. Men det är klart, det är tufft, och det är ju ändå en 4-årig utbildning.

  Ankie - ja, jag försöker i alla fall :) Och så saknar jag din blogg!

  e - men gulle dig, du är väl för söt :) Tack snälla, jag känner mig både glad och hedrad. Mycket.

  Uttrycksrum - ja, ibland så :)

  SvaraRadera
 8. Jenny - absolut, den är väldigt basic, lugn och pedagogisk. I love it! Baseras på kundaliniyoga som är väldigt lugn. Man gör serien med slutna ögon vilket ger ett skönt meditativt tillstånd (när man väl lär sig rörelserna, som visserligen är enkla).

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!