måndag, november 17, 2008

Nedräkning

Jag jobbar två veckor till. Tio dagar.
Av dessa tio dagar ska jag jobba hemifrån fem dagar.
Så fem dagar kvar på kontoret. På två veckor. Varav några med bilkörning hit och några, ytterst få, kollektivt.

Jag räknar ned. Och gläds åt att en ny tid snart börjar. För det är sju veckor kvar tills bebisen beräknas komma.

15 kommentarer:

 1. Det är så spännande att vänta på en liten! Och det låter helt underbart att du får börja varva ner snart.

  SvaraRadera
 2. Det är ju SNART!!! Så kul och spännande det ska bli! Kram

  SvaraRadera
 3. Tänk vad mysigt att ni snart är fyra i familjen. Jag är verkligen så glad för er skull.
  Snart för du snusa på en fjunig liten bebis igen. Vad ljuvligt!
  Får se om vi får till en sväng till Sthlm före jul eller om det blir först efter.

  Jag har sagt det förut, men jag säger det igen. Saknar dig, våra samtal, promenader och mysiga fikastunder.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Fantastisk! Sa fort det gar.. om to uker starter vi provingen pa aa faa ny baby. Haaper det gar fort, har saa lyst pa ny fin mage og ny baby!

  Dersom du orker hadde det vart veldig spennende aa lese litt om dine erfaringer av denne graviditeten i forhold til den forrige - er magen storre, er du mer avslappet, er det tyngre/lettere/likt...?

  SvaraRadera
 5. Ännu en ny fas i livet, det är stort.

  SvaraRadera
 6. Jessica - ja, inget är som väntans tider :) Och det ska bli grymt skönt att varva ned. Du skulle bara veta hur oengagerad jag känner mig på jobbet. Blä.

  Märta Stewart - ja, jag vet, det har gått galet fort

  Edvins mamma- och du vet att jag saknar dig och vår dagliga kontakt. Vi finns ju fortfarande där för varandra, men det är ju inte alls samma sak nu när vi bor så långt ifrån varandra. Min föräldraledighet kommer att bli halv utan dig. Vem ska jag nu dela alla tankar med? KRAM

  Min norska vän - vilken bra idé, att sammanfatta de båda graviditeterna. Håll utkik och tack för tips!

  e - ja, det är stort med nya livsfaser

  Sara- ja, jag vet. Det tycker jag också.

  SvaraRadera
 7. Bara sju veckor kvar till bebis. Å så mysigt. Kanske vi kan få till att ses när du inte jobbar - om du har tid/lust vill säga. Ha det gott. Kram.

  SvaraRadera
 8. Vad mysigt, passa på att njuta och ta igen dig nu innan den lille krabaten kommer.

  Ps. Jag tyckte din kommentarmening "har lämnat en tanke" var så himla fin att jag stal den till min blogg, hoppas du inte tar illa upp? om, så hojta till så ändrar jag genast.

  /Victoria

  SvaraRadera
 9. Intressesmurfen - ja, vi kan absolut få till en träff i december, det skulle vara mysigt. Jag vill passa på att unna mig lite vuxentid i överdos då eftersom jag ska in i bebiskokongen sen. Jag kan höra av mig med tider som passar. Så kan du få dina böcker och cd-skivan då. Kram

  Ett skrivande lantliv - inga problem, du får stjäla nästan så mycket du vill, jag blir bara glad av att mina ord kan inspirera vidare.

  SvaraRadera
 10. Tiden har gått så fort, så fort. Det var ju nångång i förra månaden du berättade om din graviditet! Ta hand om dej, magen och familjen - snart är ni fyra. Spännande!

  SvaraRadera
 11. Nina - haha, ja, det känns nästan så va?! Och att vi snart är fyra känns helt overkligt. Jag vet inte om jag någonsin kommer att kunna ta till mig det. Ibland känns det overkligt att Signe finns, fastän hon är så självklar. En konstig känsla. Men en underbar känsla.

  SvaraRadera
 12. Åhh, vad härligt för dig att det är så kort tid kvar på jobbet! Och hela december får du sen "bara vara" och vänta på bebisen! Jag är inte så lite avis :)
  Själv har jag nedräkning till jul då mitt uppdrag tar slut, så det är inte sååå synd om mig heller.

  Nu är det inte långt tills din bebis kommer, tiden har gått så himla fort, och och det kommer den säkert göra även de veckor du har kvar.

  ta hand om dig!

  stor kram från
  C, som just nu åker tåg genom ett Sverige i gryningsljus

  SvaraRadera
 13. Camillas lockar - ja, du är inte den första som säger det :) Och jag håller med. Den här graviditeten har gått fortare än den förra.

  C- åh, vad härligt att åka tåg genom ett Sverige i gryningsljus. Undrar just var du är på väg. Kan nästan se dig framför mig där du sitter med lite morgonsol i ansiktet, dricker kaffe, läser bloggar och låter livet komma, i sin egen takt. Härligt att ditt uppdrag tar slut i jul och du får lite andningspaus själv.
  Kram tillbaka.

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!