tisdag, mars 03, 2009

Nytt läge

Vi fick nycklarna till huset igår. Första flyttlasset går nästa helg.
Det känns overkligt.

Nästan lika overkligt känns det att vara tillbaka i verkligheten igen efter nästan tre veckors frånvaro. Sjukdomarna har avlöst varandra och jag har varit trött på ett sätt som jag inte ens varit i närheten av tidigare. När det var som allra värst och febertoppar och magsjuka avlöste varandra så grät jag av ren utmattning och undrade hur jag skulle orka med mina barn och samtidigt känna glädje.

Jag fick aldrig riktigt ihop den ekvationen så till sist tog mannen beslutet att ge Siri ersättning så att jag fick vila. Att amma och samtidigt vara väldigt sjuk ger inte särskilt mycket energi.

Nu hoppas jag på mer och mer energi och livsglädje för varje dag. Annars vet jag inte hur jag ska orka.

18 kommentarer:

 1. Skönt att han tog över matningen. Hoppas du kan samla ny kraft! Hur har försäljningen av lägenheten gått?

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Den där längtan efter ork och glädje (efter längre sjukdom och "energi-torsk") tär. Man ser andra glatt flänga omkring, komma med inspiration och fart. Själv står man bredvid och ser på, hålögd och smått apatisk.

  Försök ta en stund i sänder och ett positivt framsteg i taget: "På förmiddagen har jag inte känt behovet av att sova mer än EN gång – DET känns bra."

  Krya på dig, och ta det lugnt.

  SvaraRadera
 3. Bra att ni provar med ersättning, det är ju det som är så bra med flaska att den kan hjälpa till när man verkligen behöver det. Ta hand om dig kära du. Kram

  SvaraRadera
 4. Ja, försök tänk positiva tankar och flytta fram dig i tiden när ni sitter där om några veckor i det nya huset och njuter. Då kommer du se till baka på den här tiden med ny styrka och visshet. Skickar en stärkande kram.

  SvaraRadera
 5. Det finns ialla fall en sak som är säker med livet och det är att det går upp och ned. Jag hoppas att det vänder för dig nu. En stor omställning och en massa sjukdomar på det, det låter inte som det allra lättaste. Men det vänder, jag är 100 på det ! Kram!

  SvaraRadera
 6. Vad skönt med ett livstecken, har tänkt så på dig.

  Förstår verkligen att det varit jobbigt, skönt att mannen tog över rodret.

  Vad spännande med flytten!

  Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni får må bra nu och att krafterna återvänder.

  KRAMAR!

  SvaraRadera
 7. Oj vad jobbigt ni har haft det. Bra att mannen tog egna beslut. Vila är viktigt! Det blir väl spännande nu med flytt! Heja dig.
  Hoppas du kommer iväg på yoga på söndag!)

  SvaraRadera
 8. Jag har tänkt på dej och skickat små tankeänglar dehär dagarna. Skönt att det börjat vända och du ska se att krafterna återvänder med sömn, ljus och flytt! Värmande kram!

  SvaraRadera
 9. Styrkekramar till dig!!! Vilken go man du har. Precis så ska ersättning användas!

  Låt nu andra jobba i flytten. Du ska sitta på en skön stol och bara peka vart alla pinaler ska ;-)

  Kram Helle

  SvaraRadera
 10. Låter som ett bra beslut med ersättning så du får möjlighet att återhämta lite kraft efter allt! Du ska se att energin och livsglädjen återkommer med stormsteg när ni väl är på plats i huset!!

  kram till dig!

  SvaraRadera
 11. Låter som ett bra beslut med ersättning så du får möjlighet att återhämta lite kraft efter allt! Du ska se att energin och livsglädjen återkommer med stormsteg när ni väl är på plats i huset!!

  kram till dig!

  SvaraRadera
 12. Vad ni har fått gå igenom! Det måste ha varit jättejobbigt för er! vi har också varit sjuka i omgångar sedan i mitten av januari och det har känts tröstlöst. Men det känns som ingenting i jämförelse med hur ni haft det. Jag tänker på er och hoppas att det vänder nu. Ett nytt hus väntar och våren närmar sig. Det kan bara bli bättre. Jag önskar att jag hade en hel massa energi och livsglädje att dela med mig av, men just nu gapar förrådet tomt. Jag hoppas också på ett mirakel. Ett mirakel har i alla fall skett. Läs gärna mitt senaste lite speciella inlägg på min blogg. Bamsekram till dig min vän!

  SvaraRadera
 13. All energi till dig vännen.
  Förstår att du haft det riktigt eländigt ett tag nu. Nu får det räcka. Våren är här. Nu kan det bara bli bättre.
  Spännande med flytt och som sagt leja in ett gäng starka karlar som hjälper er att packa och bära så du inte ens behöver tänka tanken.
  Stor kram till dig och familjen.

  SvaraRadera
 14. All energi till dig vännen.
  Förstår att du haft det riktigt eländigt ett tag nu. Nu får det räcka. Våren är här. Nu kan det bara bli bättre.
  Spännande med flytt och som sagt leja in ett gäng starka karlar som hjälper er att packa och bära så du inte ens behöver tänka tanken.
  Stor kram till dig och familjen.

  SvaraRadera
 15. Visst är det en fantastisk känsla att vandra genom ett nytt, tomt, alldeles eget hus!
  Lycka till!!

  SvaraRadera
 16. Märta Stewart - försäljningen av lägenheten gick bra. Så bra att vi bara lade 200 000 emellan lägenheten och hus!

  Anna - "hålögd och smått apatisk" är en bra beskrivning. Precis så känner jag mig just nu. Och alla andra flänger omkring och är snygga och har energi och hinner med allt.Puh. Men som du säger, jag får ta en sak i taget och glädjas åt det lilla. Huvudsaken är ju faktiskt att jag är frisk nu!

  Camilla - ja, ersättningen kändes som en räddare i nöden. Verkligen.

  Borgarbrackan - tack för stärkande kram. Och visst är det som du skriver, att jag kommer att se tillbaka på den här tiden med helt andra känslor, när jag har distans.

  Jen - ja, det vänder. FÖr dig. Och för mig. För de allra flesta. Tack och lov för det.

  Jenny - ja, snart är jag tillbaka på riktigt och då lovar jag att bjuda ut dig på en kaffe i min nya trädgård. Kram!

  Annayoga - ja, jag hoppas på yogan den här söndagen men risken finns att tiden läggs på packning av lägenhet. Men jag hoppas ändå...

  Nina - åh vad gullig du är som tänkt på nig och skickat energi. DET betyder en massa för mig. Tack!

  Helle - åh, jag önskar verkligen att jag bara kunde sitta på en stol under flytten, men vi har nog inte lyckats skrapa ihop så pass mycket folk så att det känns realistiskt.

  All is pretty -ja, jag var lite emot ersättning först (eftersom amningen egentligen funkar så bra) men det blev räddaren i nöden. Jag fick vila och Siri fick ordentligt med mat

  Willes mamma -jag älskar mirakel. Och särskilt ditt mirakel! Nu hoppas jag också på att livsglädjen och enerrgin letar sig fram även till dig. Kram vännen!

  Hälsingemamman- ja, eländigt är precis rätta ordet. Jag tycker sällan synd om mig själv men de här veckorna har jag gjort det. Som tusan. Kram vännen

  Anette - ja, det är en otroligt häftig känsla. MITT hus. Mitt HUS!

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!