fredag, juni 11, 2010

Nya vänner

Några av oss träffades första gången för fyra och ett halvt år sedan. Några har kommit till under tiden. Vid årsskiftet tog vi examen.
I helgen träffas vi alla för en reunion på Dalarö.
Jag och mina fantastiska samtalsterapeutkollegor.

Jag ser fram emot en helg med mycket kärlek, filosofi, skratt och goda viner. En helg med några av de som har kommit att betyda väldigt, väldigt mycket för mig.

4 kommentarer:

 1. Vad mysigt det låter! Måste säga att du är väldigt bra på att se till att få egentid. Jag kommer visst aldrig iväg, men nästa vecka blir det kanske en biokväll i alla fall. Måste bara förtydliga att jag förstår om ni måste ha mycket egentid med en så social liten Siri. Jätteviktigt! Vad mysigt det var med tjejmiddagen senast! Hoppas det inte dröjer för länge tills nästa gång! Stor kram

  SvaraRadera
 2. åh, det låter underbart!

  SvaraRadera
 3. Härligt! Jag vill själv gärna fortsätta men får se om det blir av en fortsättning i Malmö. Jag måste ha tillit till att det blir så. Kram!

  SvaraRadera
 4. Mitt liv - jag försöker få så mycket egentid som fungerar just nu, för mig och min familj. Att det sedan blev två resor med övernattning inom loppet av några veckor hör ju inte till vanligheterna.
  Tjejmiddagen var jättemysig, ser fram emot att ni kommer och hälsar på mig nästa gång :) Kram, kram

  Frida - och det VAR underbart :)

  Sanna - oj, är det så, att det kanske inte blir någon fortsättning? Trist i sådana fall, nu när du börjat. Jag håller tummar och tår!

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!