tisdag, januari 01, 2013

Andas in det nya. Andas ut det du är klar med

Igår tog jag fram dagboken för att summera det gångna året och önska nytt inför 2013.
Det är min nyårstradition. Ett måste och en trevlig tradition.

Yogan har varit den röda tråden genom 2012. Min egna och andras. Utbildningen. Alla workshops. Alla nya möten. Och lägret på Rockelsta slott som nog var den bästa veckan under året.
Vad jag önskar inför 2013 håller jag för mig själv, men jag har delat upp det i personligt, yrkesmässigt, socialt och familjen.
Att fortsätta dricka champagne och fira mer är dock en devis som följer mig in i det nya året. Likaså att läsa fler böcker, gå mer på teater och att göra meditation till en daglig vana (något det varit tidigare men som jag dessvärre kommit ifrån en del).
Vad har du för önskningar och hur summerar du det nya året?

6 kommentarer:

 1. Jag önskar mig framför allt annat medveten närvaro och en större medvetenhet om vad jag stoppar i munnen. Mindre kött och mera ren mat.
  Gott nytt år till Dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det där med renare mat tar jag också med mig in i det här nya året. Jag började under 2012 - och jösses vilken skillnad. Lycka till och gott nytt lyckligt 2013!

   Radera
 2. Jag har summerat 2012 i min blogg. Det var inget roligt år. För 2013 har jag valt ett ord att fokusera på: Strenght. Både i kropp och själ. Kram och jag önskar er ett härligt 2013.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad härligt att fokusera på styrka efter 2012. Må ditt nya år bli så mycket, mycket bättre!

   Radera
 3. Jag har summerat i min blogg.Och det har varit ett år av sjukdom men också ett behov att rensa både med mig själv och hemma och mycket yoga.Kraften har alltid varit att hitta glädjen i det livet jag har även om det har varit mycket uppförsbackar genom livet.

  Ha ett fint 2013
  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad fint du har summerat ditt år. Skönt att höra att du hittar sätt att rensa och rena. Och må ditt 2013 bli ett väldigt, väldigt bra år!

   Radera

Tack för just din tanke, den är viktig!