onsdag, april 12, 2006

Ny karriär

Det gick på någon dag. Från det ena till det andra. Från ingenting till allt. Och för första gången någonsin kan jag acceptera det.
Jag har ingen midja. Jag ser nästan lite fet ut. Och jag älskar det.

Jag har berättat det på jobbet nu. För min grupp. Mitt vikariat som teamleader går ut i mitten av september, och det är någon gång i mitten av september som jag funderar på att gå hem på föräldraledighet. Så igår, på gruppmötet, berättade jag att det nu äntligen är bestämt vad jag ska göra efter mitt vikariat, att jag har en ny utmaning framför mig, att jag ska prova på något som jag aldrig gjort tidigare, en helt ny karriär. Sedan tog jag paus och tittade på medarbetarna runt bordet. Och alla satt de där med stora ögon och trodde att jag skulle berätta om något nytt spännande och jobberbjudande. Och så sa jag
"Och min nya karriär kommer att vara som.....mamma".

Poff

Den nyheten slog ner som en blixt från klar himmel för att använda ett slitet och ganska töntigt uttryck. Men så var det. Det var verkligen ingen som väntat sig det, misstänkt eller trott.
Men alla blev glada. J började gråta och alla skulle kramas och pussas och önska lycka till och hade tusen frågor.

Så idag gör det ingenting att midjan är borta. Jag pöser gärna omkring med min mage.

4 kommentarer:

 1. Jag får tårar i ögonen. Vad fint det låter, jag är så glad för din skull!

  SvaraRadera
 2. Ingen midja här heller, upptäckte häromdagen att den liksom bara var.... borta!

  Har bara berättat för min chef än så länge, han blev superchockad *S*. När jag gjort nuppen och haft påskledigt berättar jag för resten av gänget.

  SvaraRadera
 3. Vad härligt va!

  SvaraRadera
 4. Vad kul! Jag gillar också att berätta något dramatiskt. Och yrket, om man nu ska kalla det det, är npg det viktigaste i hela världen..

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!