fredag, april 28, 2006

Trögfattad...eller?

Jag gick in på Polarn&Pyret igår. Jag måste verkligen ha bättre tröjor nu. Och nya byxor.
Men det gick inte. Jag stod och fingrade på de där omlottröjorna och byxorna med resår. Och....det gick bara inte. Jag kom aldrig in i provhyttan trots att det hela tiden hade varit mitt mål med besöket.
Det har liksom inte sjunkit in att jag har ett barn i magen som växer och behöver plats och att mina kläder helt enkelt inte räcker till
Idag firade vi av en kollega som går tilbaka in i sin mammaledighet efter knappt fyra månader. Hon har varit mammaledig knappt ett år och nu har hennes man varit ledig ett tag innan hon går tillbaka in i föräldraledigheten igen. Vi satt där, hon med dottern i knät, när en av mina kollegor frågade om jag förstår att jag själv kommer att sitta sådär om ett år.

Och - nej. Det förstår jag inte.

3 kommentarer:

 1. Det är verkligen svårt att förstå att det kanske blir verklighet. Jag är helt på samma bana som du. Det är helt enkelt för stort att greppa.

  SvaraRadera
 2. Du behöver inte förstå nu. Det kommer helt automatiskt med första andetaget ute i världen efter nio månader i magen. Det finns nog en och annan tanke med att det är nio månader. Mycket att ställa in sig på.

  SvaraRadera
 3. Du, jag handlade ett par mammabyxor på P.O.P för ett tag sen. Jag har tvättat dom typ 5 ggr och de är helt grådaskiga. Rätt dyra var dom oxå.

  Jag har funtat lite på att köpa på nätet.
  Jag tycker www.4mom.se ar rätt ok kläder...iaf. vissa. Lycka till i mammaplaggdjungeln....

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!