fredag, maj 26, 2006

Från ett blått kryss..

Det känns som igår. Och ändå som en evighet sen. Det blå krysset på stickan. No doubt Minns ögonblickslyckan. Och den där hisnande känslan av att "nu jävlar".
Flera månader senare har det blå krysset blivit en mage. Min vackra mage med en bebis där inne, någonstans. Jag är i vecka 18/19. Har fått olika besked vid mina ultraljudsundersökningar och vet inte exakt var jag befinner mig. Men nånstans där är det. Snart halvtid.

7 kommentarer:

 1. Vilken söt mage du börjat få. Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Fin mage! Snart får jag se den i verkligheten, det blir roligt.

  SvaraRadera
 3. Åhå, vad skojigt att du tänker ungefär samma. Jag ska försöka klara mig på endast psykoprofylax, massage och det där jag skrev, men sen vet jag ju inte om det blir en väldigt utdragen förlossningen - då kanske jag måste ta epidural..

  SvaraRadera
 4. Vill passa på att gratulera dig till magen och det fantastiska som händer! Känner mycket väl igen mig i dina tankar och resonemang.

  Lycka till!
  Kram
  Anna - IVF-gravid i vecka 37

  SvaraRadera
 5. Så fin du är! Vilket fint blått streck kanske man skall säga med:)

  SvaraRadera
 6. Vad fin du är! Jättesöt mage! Tiden går verkligen fort, jag tyckte de första 12 veckorna gick i snigelfart men sen rusar den iväg! Precis som alla sa, men jag kunde inte tro på det när man var mitt i snigelfarten :-)

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!