onsdag, juni 14, 2006

Det här med landstingsvård...Alldeles snart går jag in i vecka 22. Det är liv och rörelse därinne nu. Som mest när jag precis yogat och ska köra avslappning. Då är det som knoddisen verkar tycka att jag ska fortsätta ytterligare ett tag ,eller så kör den egen yoga därinne i fostervattnet, för det sprattlar och fladdrar och sparkar i hela magen. Inte så mycket avslappning för den inte. Den är som minst aktiv när jag själv är aktiv med andra ord. Precis som det ska.

Däremot har jag upptäckt, eller rättare sagt var det min mamma som upptäckte det, att det står fel personnummer och klockslag på mina foton från ultraljudet. Det är alltså inte min bebis som jag beundrat i några veckor. Det är någon annans. Såvida KS inte har en jävligt bra förklaring. Jag ringde för att boka ny tid, självklart vill jag ha foton på MIN bebis, men givetvis kom jag till en telefonsvarare, de har bara telefontid en timme på förmiddag. Såklart. Det borde jag ju ha fattat. Jag är redan trött på landstingsvården. Borde kanske gått privat i alla fall, som jag tänkte från början. Men så var jag bekväm och tänkte att jag skulle ha nära till barnmorskan. Men, njae, jag åker nog gärna en bit för att bli väl omhändertagen.

I övrigt älskar jag min mage och mina nya mammakläder. Det enda jag längtar efter är att kunna sova på magen igen, för det gör jag alltid annars (nu är sidoläge det enda som funkar, och så lär det väl bli ett tag framöver) och så vill jag äta varmrökt fisk och brieost.

Men mest av allt vill jag ha nya foton på min bebis.

11 kommentarer:

 1. Skandalöst dåligt om du har fått fel ultraljudsbilder!

  SvaraRadera
 2. Fasiken vad kasst om du nu har fel bilder. Usch, slarvigt. Visst är det härligt när magen börjar synas? :) För övrigt så sover jag fortfarande på mage (fast lite mer i framstupa sidoläge) - och jag är i vecka 37 :)

  SvaraRadera
 3. Men fy vad dåligt om du fått fel bilder med dig hem! Hoppas det ordnar sig. Jag längtar enormt efter ost, men jag har fuskat lite och ätit i alla fall :-)

  SvaraRadera
 4. Katastrof! Stå på dig så du får en ny tid! Kram !

  SvaraRadera
 5. Ny tid är bokad. De bad så hemskt mycket om ursäkt.
  Men ändå.
  Skandal

  SvaraRadera
 6. Angående UL-bilderna så är det inte säkert att du har fått fel bilder. En gång när vi gjorde UL så glömde de radera den föregående patientens namn och personnummer (och även att lägga in mitt). Så bilderna var allt på våra bebisar även om det inte stod på bilden. Men nu får du ju ett UL till och det är ju så roligt att få se den som är därinne en gång till. :-)

  SvaraRadera
 7. det förstår jag att du vill! Beröm också till den nu publicerade färgmässigt inverterade externa bilden!

  SvaraRadera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 9. näää...nääääääääääääää....fy fan. Det som är bra är väl att du får se bebsien live igen...det är ju såååå härligt!

  SvaraRadera
 10. morelli - tack för beröm :) Är själv riktigt nöjd

  fröken kaos - imorgon smäller det, då ska vi spana in knoddisen igen

  SvaraRadera
 11. Åh, det där med att sova på magen är nästan det bästa med att komma ut på andra sidan graviditeten. Nästan :)
  Men åh vad jag saknade det. Nu ligger jag på magen igen och det är så otroligt skönt!

  Tack för meddelandet hos mig förresten. Läser en hel del hos dig också :)

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!