måndag, juni 26, 2006

Pojke eller flicka

Nej. Vi vill inte veta. Det är en del av spänningen. Under första föräldragruppsträffen visade det sig att vi var de enda som inte tagit reda på könet på fostret. Det förvånade mig.
Jag bryr mig inte om ifall jag får en pojke eller flicka. Jag vill ha ett friskt barn.
Hjärtslagen hos barnmorskan visade på 156 när vi var där tidigare och när jag berättar de slår de flesta ihop med händerna och utropar "Det är en flicka".
Sure thing.

Nej. Jag vill fortfarande att det ska vara en överraskning. Och tänk vad konstigt det skulle bli om de faktiskt säger fel. Blir ju underligt om man är inställd på en flicka och så kommer det ut en pojke.

5 kommentarer:

 1. 156 är rätt högt och flickor brukar kunna ligga högre än pojkar. Fast å andra sidan kan det vara så att barnet just då var lite stressat och andades snabbare.

  SvaraRadera
 2. Mina två första barn hade EXAKT samma värden hela tiden, så jag var övertygad om att det skulle bli samma "sort", men det blev en av varje. Så det där med hjärtfrekvensen som könsbestämmande tror jag inte ett dugg på!
  Om du bara visste hur glad jag är för din/er skull! Jag har följt din blog sedan du började skriva. Jag har varit igenom samma, men nu är jag lycklig mamma till 3 underbara kids. Visserligen börjar de bli stora nu (12, 15 och 16) men de är ändå mina kids.

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag tror inte heller på att vissa värden=flicka/pojke. Min dotters hjärtljud låg alltid runt 140 så då trodde alla att det var en pojke, men tji fick dom! Ha det bra!

  SvaraRadera
 4. jag tog reda på mitt barns kön, och det blev en självklart en överraskning även om en lite tidigare sådan : )

  SvaraRadera
 5. Alla mina tre barn har haft höga och de är av båda könen. Däremot kände jag vad det skulle bli. hade rätt. Hade blivit snopen om det kommit en tjej den första ggn och killar den andra. var så säker!
  Skulle aldrig komma på tanken att ta reda på det. För mig känns det inte viktigt. Men vissa vill kanske fixa innan. Typ pojk eller flickkläder. Själv handlade jag ingenting första ggn. Andra ggn hade jag handlat dem var sitt set...i neutrala färger TROTS att jag var säker:)
  Vad roligt att uppdatera sig nu efter en veckas från varo. vagnen var jättefin:)
  Kram

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!