fredag, juni 30, 2006

VrålåkJag har bestämt mig nu. Enväldigt. Det här är vagnen som jag vill att knodden ska tillbringa sin första tid i. Det är hederliga gamla Kronan som nu bestämt sig för att satsa på barnvagnar. Helt rätt. Dessutom både snygg och praktisk. Har provkört den och inspekterat och hört mig för. Så ja...jag är såld. Och vagnen också, snart.

8 kommentarer:

 1. Kul! Den verkar kanon. Jag klurar för fullt! Kikar på begagnade och försöker hitta nåt prisvärt och bra.

  SvaraRadera
 2. Den ser jättefin ut! Kul att de kommit ut med barnvagnar. Jag tycker att du ska följa ditt hjärta och köpa en :-). Nu ska vi åka till huset och vattna lite i trädgården. Tänk! En egen trädgård att få påta lite i och bara att kunna gå ut och käka frukost. Vilken lycka! I helgen kommer äldsta syrran och kollar in huset. Deras hus i Skarpnäck kostade ca. 550.000 1989 och idag skulle de kunna sälja det för 2,5 mille! Inte klokt ju! :-) Ha´en underbar helg min vän så hörs vi på nytt! Bamsekram! Hoppas hostan ger med sig snart!

  SvaraRadera
 3. Vad kul det är att skriva! Det kanske blir en Blogger av mig också! Heja England imorgon! Måste ju heja på England för sambons skull :-). Ha´en bra helg och hälsa sambon din (eller din blivande man :-))!

  SvaraRadera
 4. Har du kollat att den går in i bagaget i bilen? har du provlyft (en del vagnar är astunga och kan inte lyftas av nyförlösta mammor).
  Annars verkar den helfin.

  SvaraRadera
 5. Erika - japp, jag har provlyft och den går in i bilen :)

  SvaraRadera
 6. Niiice! Kronan har ju bra cyklar så vagnarna är säkert också bra :)

  SvaraRadera
 7. Nice colors. Keep up the good work. thnx!
  »

  SvaraRadera
 8. I find some information here.

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!