onsdag, augusti 30, 2006

Fader Ralph

Han är bra. Skitbra. Men kanske ingen Fader Ralph. Snarare en ganska nyutexaminerad präst som förespråkar smeknamn under vigselakten och skrattar gott åt min blivande mans förkärlek för BOB:s risgrynsgröt på tub (en helt annan historia dock). Så det blir nog riktigt bra det här. Det kändes till och med naturligt att öva på promenaden nerför altargången. Och att sjunga tillsammans för att hitta rätt psalmer. Är även nöjda med dem. Det återstår en del finslipning med kantorn, men fasiken - det blir nog en fru av mig också ska ni se.

Skolan har kommit igång igen. Träffade min studiegrupp igår och fick en massa energi.
Min nya chef tog däremot en jävla massa energi när hon vägrar bevilja mig en ny mobiltelefon eftersom jag "ändå går på mammaledighet snart". Då ska man betänka att jag använt min privata mobil i cirka två år och dessutom fått okej från personalavdelningen att behålla mobil och abonnemang under föräldraledigheten (eftersom vi använder prefix när vi ringer privat och alltså inte låter företaget stå för kostnaden).

För övrigt var det inte alls blogga jag skulle göra, utan betala räkningarna. Men i ännu ett fall av graviditetsförvirring har jag förlagt min Internet-dosa nånstans så de där räkningarna får ligga kvar på skrivbordet och vänta ytterligare någon dag.

3 kommentarer:

  1. Låter ju jättebra (med prästen alltså, inte mobilen och bankdosan). Om han kan se det roliga i risgrynsgrötstuberna har han ju humor. :)

    SvaraRadera
  2. Va! Klart du ska ha en ny mobil! Nån måtta får det väl vara. Innan du vet ordet av så får du ingen löneförhöjning heller. Kanske den standardsenliga procenten på sin höjd. Kräv din rätt, hota med att annars får de med dina graviditetshormoner att göra :-D Hehe...

    SvaraRadera
  3. Just det, skulle ju säga det med. Graviditetsförvirringen försvinner inte. Den övergår i amningshormonsförvirring sen. Har försökt att komma ihåg att ändra mina SGI-dagar på Försäkringskassans hemsida huuur länge som helst nu. Men glömmer!! Man måste ju ta ut 5 dagar i veckan då barnet blir 1 år, annars får man lägsta dagarna per automatik... Snacka om att jag ska ändra så det blir så!

    SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!