lördag, oktober 07, 2006

Fixardag

Nu är barnvagn betald. Det blir en svart Kronan. Med röd åkpåse och röd skötväska.
Förutom det är även bilbarnstolen inhandlad. Det blir en grå Izisleep.
När vi ändå var ute och åkte svängde vi förbi Mio och lade en beställning på två byråer. En till sovrummet och en till barnrummet.
Men nu räcker det. Jag vill inte förbereda för mycket. Jag är vidskeplig och vill att bebisen ska komma först.
Inte för att jag skulle bli mer ledsen om det hände något och jag har en massa prylar hemma. Men ändå. Det är en känsla jag har.
Och jag går mycket på känslor.

Men ikväll blir det middag med vännerna från Poppius-tiden. Med män och barn. En äkta familjemiddag. Det ser jag fram emot.

7 kommentarer:

 1. Byrån till barnrummet är jättesnygg. Länkarna till åkpåse och skötväska funkar inte (i alla fall inte nu när jag klickade, blev bara en massa konstiga tecken). Ha det så trevligt ikväll!

  SvaraRadera
 2. Låter som en trevlig dag och trevliga inköp. dagen avslutas perfekt! ha det toppen!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag vet egentligen inte hur jag hittade hit, men du vet hur det kan vara i bloggvärlden;-)

  Hur som helst, så fastnade jag här och nu ger jag mig tillkänna. Jag väntar mitt tredje barn med bf 4februari. Vad kul att ni också har fastat för Kronanvagnen. Vi ska beställa våran i veckan. Jag tänkte höra mig dig om du har hört fler som har denna vagn och om de är nöjda. Jag har faktiskt inte träffat någon som äger en Kronan.

  Ha det bra.
  /Mams

  SvaraRadera
 4. Åh, Kronan-vagnen är SÅ fin!
  Jag är helt tvärtom, jag förbereder som en tok...

  SvaraRadera
 5. mams - kul att du hittat hit och grattis till tredje bebisen :)
  Jo, jag känner fler som har Kronan-vagnen och alla är supernöjda med den. Den är lätt, smidig och snygg och köper du duovagnen kan du ju använda den både när bebisen är liten och stor.
  Välkommen tillbaka!

  SvaraRadera
 6. Hej igen!
  Vad kul att höra om vagnen. Jag har verkligen gått omkring och spanat efter någon med Kronanvagn (och då hade jag tänkt haffa dom och fråga vad tyckte;-), men tydligen är den inte SÅ vanlig än. Expeditet lovordade dock vagnen, men hon är ju kanske partisk.
  Jag funderar på en brun vagn.

  Tack för välkomnandet!

  SvaraRadera
 7. Jag kände likadant. Man vill liksom få ut lillplutten först, sen handla allt!

  Stackare, frågar de redan om bebisen kommit :-) Alltså, det är ju trevligt och välmenande, men kan vara lite stressigt också. Man vill ju inget annat, samtidigt som det är jobbigt de här sista veckorna. Håller stooora tummar för att du inte får gå länge över tiden. Det är sådär - säger en som gick en vecka över :-D

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!