torsdag, oktober 05, 2006

Lyxtid

Det är en lyxig tid nu. En tid att lyxa. Med allt det som jag mår bra av. Så imorse tog jag och en av mina vänner en promenad ner till vattnet i närheten av där vi båda bor. Promenerade i höstmorgonen och njöt av frisk luft. Sen blev det frukost på favoritcaféet vid torget. Att bara sitta där, ute, i solen, med en filt kring benen, dricka latte light och äta valnötsfralla med kalkon, ruccola och ceasardressing.
När jag kom hem tog jag ett långt bad och låg och läste, med tända ljus.
Resten av dagen har Lisa Nilssons senaste cd spelats i lägenheten, jag har släppt in frisk luft genom balkongen, bakat äppelpaj, sett dvd och tagit flera powernaps.

Livet i väntan på bebis känns riktigt bra emellanåt.

3 kommentarer:

  1. Åh herregud - det låter helt fantastiskt!! Precis vad jag drömmer om just nu. Snaaaaart så :-)

    SvaraRadera
  2. Ja - jag vet ... Det är så skönt med de här uppåtdagarna. Har haft en likadan själv. Lunch med kul kompis, förtjust fnitter över vilda sparkar i magen, promenad genom parken i solen, en liten shoppingrunda som faktiskt resulterade i en tröja och ett par örhängen ... Det är bra att de får finnas de här veckorna pre-baby! :-)

    SvaraRadera
  3. Jag blir grön av avund när jag får sms från dig och läser om dina lyxdagar, särskilt om jag sitter på jobbet just då. Men jag unnar dig såklart all tänkbar lyxtid. Passa på och njut så mycket du bara kan!

    SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!