fredag, november 24, 2006

Vändpunkt?

Napp eller ej, men Signe är mycket lugnare nu. De senaste tre nätterna har jag bara ammat henne en gång per natt och under dagarna är amningen nere i knappt en timme, från dryga två och en halv.
Framsteg.
Vissa mål äter hon bara en kvart och sedan sträcker hon ut ena armen över sitt huvud, tittar på mig med stora ögon, suckar behagligt, sluter ögonen och låter sedan armen falla ner över sitt ansikte. Sen sover hon djupt
Lika djupt och gott sover hon i Kronan-vagnen på våra dagliga promenader bland villorna nere vid Mälaren. Hon snusar sött och jag kollar in hus, inredningar, köper med latte och bara myser av att dra vagnen fram och tillbaka, upp och ner, hit och dit.

Så Signes mamma är en mycket mer gladare och lugnare mamma nu. Tack och lov.

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag är också sugen på en kronan-
  har du en duo eller kombi?

  SvaraRadera
 2. Å, det låter verkligen kanonmysigt...! Jag upplevde aldrig det där med Peo, han bara vrålade i vagnen. Fast han käkade förstås inte så länge :-)

  SvaraRadera
 3. nina - jag har en ligg-och sittdel och är hyfsat nöjd. Det är som alltid med nya prylar, det är först när man börjar använda dem som man inser behovet. Kan dock reta mig på att liggdelen är något svår att få bort från underredet och att den därför blir lite otymplig, men alla vagnar har nog sina för-och nackdelar

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!