söndag, november 26, 2006

Att ha eller inte ha

Jag kopierar Camillas blogginlägg. För jag tror att den kommit tillbaka nu. Mensen. Blödningen efter förlossningen hade nästan slutat helt när jag igår upptäckte rent och färskt blod. Trodde först att det berodde på att jag överansträngt mig. Jag fick nämligen ett ryck och lämnade Signe hemma och drog ut till Barkarby och uträttade en massa ärenden igår. Var bland annat på Ikea och shoppade lite prylar som jag längtat efter länge. Tajjmade in detta mellan två amningar så det gick ingen nöd på vare sig Signe eller mig, eller hennes pappa heller för den delen
Men blodet fortsätter. Och även om jag inte har den där molande värken så påminner ändå allt om just mens. Så kan det faktiskt vara så, att den redan kommit tillbaka, bara drygt fem veckor efter förlossningen?

4 kommentarer:

 1. Undrar samma sak, fast efter fyra veckor? Kan man ha en sådan otur?

  SvaraRadera
 2. Enligt en barnmorska på BB kan man få en skjuts till av blödning när "sårskorpan efter moderkakan" lossnar - TYP. Osäker om det är efter 4-5 veckor dock. Dessutom tycker jag alla säger olika. Det är nog bäst att räkna det som en mens och vara försiktiga framöver - om inte Signe vill ha syskon snart :-)
  Kram från min lilla babyvärld!

  SvaraRadera
 3. Säger precis som Min stora lilla värld. Jag fick en "mega-blödning" efter fyra veckor, när jag slutat blöda för länge sen. Färskt, knallrött och mycket. Det var den sista vändan av avslaget!

  SvaraRadera
 4. Okej, då tror jag faktiskt att det är så, att det är det sista av avslaget.
  Thanx for info!

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!