måndag, april 23, 2007

Flyr fältet

Efter fem dagar i morgonrock, snorpapper i hela lägenheten och en förlamande trötthet så flyr jag fältet. Igår genom en visning av ett hus som både mannen och jag kan tänka oss. Intill en stor sjö. Badplats. Löpspår. Hästhagar precis utanför fönstret.
Men.
Vi är inte riktigt rustade för en budgivning. Än.
Och jag har inte riktigt kommit överens med tanken om att flytta ifrån lägenheten. Än.

Idag och imorgon och på onsdag flyr jag till skolan. Signe hänger med mannen. Och jag gör mitt bästa för att klä mig snyggt, snyta mig i smyg och göra sken av att vara alldeles sådär strålande pigg.

5 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 2. Härligt att få komma UT hemifrån för en stund. Njut! Tids nog så hittar ni nog en villa att "slås" om. Krya på er, Kram från Linda i Luleå

  SvaraRadera
 3. Låter sanslöst skönt att fly fältet. Jag vill flyga till Gotland och gå längs med havet. Glömma all magsjuka här hemma.

  SvaraRadera
 4. Vad spännande med husletandet! Du får berätta hur det går. Hoppas att du kryar på dig snart! Kramar från lilla mig. PS. Hoppas att vi kan synas när ni kommer neråt i slutet av maj DS.

  SvaraRadera
 5. Linda -ja, det gäller att ha lite is i magen när det gäller husköp. Men fasiken vad sugen jag är. Tänk att ha större, mer förvaring och en liten trädgård....lovely!

  Camilla - ja, havet o Gotland låter onekligen mer lockande än magsjuka. Jag hoppas ni kryar på er snart!!!

  Mitt liv precis som på film - jag berättar allt när vi ses. O du får helt enkelt knipa tills vi kommer, eller pluppa ut bebisen snart så att jag hinner snusa på den innan jag åker hem från Linköping ;)
  Skämt åsido - lycka till!

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!