fredag, april 06, 2007

Glad påsk


Vi är kvar hos Signes mormor över påsken. Igår kom mannen. Vi har saknat honom. Så i morse blev det familjegos i sängen. Då ligger Signe och skrattar mellan oss samtidigt som hon försöker dra i våra näsor och stoppa fingrarna i våra munnar. Grymt sött. Hon är en cool bebis. Men det hänger nog ihop med att vi är ganska coola föräldrar nu. Den första tidens oro och osäkerhet har lagt sig och på något underligt vis känns det som om hon alltid varit här, hos oss. Mannen plockade med våra löpkläder och imorgon ska vi på dejt, han och jag, på grusvägen i skogen. Inbillar mig att jag kan springa ganska långt efter alla barnvagnspromenader och yogapass, men fan vet. Röra på mig behöver jag i alla fall göra, så att påskmaten får plats.

4 kommentarer:

 1. Glad Påsk vännen! Vad mysigt ni har det i Jämtland hos din mamma. Signe är så bedårande söt och charmig och jag hoppas på att få träffa henne snart! Ha det så fortsatt mysigt och lycka till med löpningen! Stor varm kram från lilla mig! Hälsa mannen och Signe!

  SvaraRadera
 2. Haha, hoppas löpturen gick bra! Ja, jag inbillar mig också att jag har värsta flåset, men kondisen har nog tagit stryk efter att kroppen inte har fått träna på lääänge :-)

  SvaraRadera
 3. Minna - tack, det samma (fast nu blir det ju i efterskott förstås)

  Mitt liv - vet du, mannen och jag planerar en tur till Linköping i maj, DÅ måste vi ses

  Camilla - löpturen gick över förväntan. 30 minuters löpning i skogen, på stigar och grusväg. JÄVLIGT trötta efteråt blev vi, men morgonen efter vaknade vi utan träningsvärk. Tjoho!

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!