måndag, april 30, 2007

Valborgstjej


Och så var det valborg. Signe har sovit ute i friska havsluften större delen av dagen. Mannen och jag har sprungit ytterligare två varv i spåret runt ön. Jag har även hunnit plugga och fått lite färg på kinderna. Valborgselden är tänd och oxfilén marineras. Och jag har ytterligare två dagar kvar på mitt 34:e år. Ännu ingen ålderskris i sikte. Tror jag.

8 kommentarer:

 1. Ska man åldernoja vid 35 också? Usch då, alla dessa kriser man måste gå igenom ;-) Jaha, då är det väl min tur sen i höst, hahaha.

  SvaraRadera
 2. Haha, åldersnoja har jag typ alltid. Och aldrig. Det beror lite på vilket humör jag är på.
  Men vi får väl noja ihop om det blir riktigt illa, vi gamlingar ;)

  SvaraRadera
 3. Låter underbart. Balsam för själen. Äsch, 35 är ju ingen ålder :-) *säger hon som fyller 34 i juli*

  SvaraRadera
 4. Camilla - 35 är nog den bästa åldern. Tror jag. Eller det blir nog bara bättre och roligare för varje år som går. Hoppas jag.
  :)

  SvaraRadera
 5. så søøøøt hun er!! Hvor kommer t-shirten fra? (Om man får spørre om det.. )

  SvaraRadera
 6. Anonym (norska vännen?) - även denna body är från Åhléns. Gillar att de har lite annorlunda kläder nu och inte bara det här vanliga tjej-och killtjafset. Det här är för övrigt en body som hängde på killavdelningen. Signe har en hel del sådana :)

  SvaraRadera
 7. tusen takk - jada, det er fremdeles meg :-) 7+1 i dag, skal på ultralyd i morgen for å se om alt står bra til. Skal være utenlands resten av måneden og vil helst slippe å bekymre meg hele tiden..

  SvaraRadera
 8. min norska vän - vad SKÖNT att bebisen är kvar. Nu hoppas jag att ultraljudet går bra och att du får en skön utlandsvistelse.

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!