fredag, maj 25, 2007

My friends - det är dags igen...

Jag gjorde det vid 10 000.
Och 20 0000.
Och nu är det dags igen. För jag är inte bara en sucker för egentid. Jag är en sucker för kommentarer också. Så nu när vi närmar oss
30 000-strecket med stormsteg så är det dags att boosta mitt självförtroende.
Vem är du?
Varför är du just här?

I´ll be back on sunday. Då vill jag läsa något från just dig.

22 kommentarer:

 1. Ja, MIG känner du ju i alla fall ...! :-)

  Jag läser din blogg dels för att känna igen mig i mammalivet (eller ibland särskilja mig) och dels för att jag tycker du har ett sådant härligt lugn och en glädje i det och hur du skriver.

  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Jag läser dig för att det känns som om du och jag skulle kunnat vara riktigt goda vänner. Jag gillar dig.

  SvaraRadera
 3. Jag är här! :-)
  För att du skriver så bra och för att jag är fascinerad av hur någons liv kan vara så perfekt! Beundrar harmonin i ditt liv och ditt sätt att leva.

  SvaraRadera
 4. Och varför jag läser är ju självklart. Vi är vänner, jag känner dig och vill följa din och mannens och Signes vardag såväl genom blogg som sms, eftersom vi bor så långt ifrån varandra (fast det hade jag ju velat även om jag bott i Stockholm, såklart). Men även om vi inte hade känt varandra hade jag säkerligen läst här, eftersom du skriver så bra. Hoppas Linköpingshelgen blir perfekt!

  SvaraRadera
 5. Jag är en smygare...
  Gillar dig för du skriver bra, och så har vi nog bebbe i samma ålder typ!

  SvaraRadera
 6. Hihi, jag lyckades pricka nummer 30 000! Jag vill minnas att jag även lyckades pricka 10 000?! Skojigt!

  Jag är här och läser som vanligt för att det är så ljuvligt att läsa om dig och lilla Signe. Din personliga och befriande inställning till mammalivet, egentid och personlig utveckling är ju helt kanon!

  Kram

  SvaraRadera
 7. Jag kom in på din sida genom att jag var mitt uppe i ett projekt om komplicerade förlossningar och sökte information på nätet. Sen blev jag nyfiken och har fortsatt att läsa... Har varken barn eller funderingar på att skaffa.

  SvaraRadera
 8. Oj, vad många läsare du har. Kul!

  SvaraRadera
 9. Hej! Jag är fortfarande här, tycker om att följa din vardag. Så likadan som min vardag fast ändå så olik, mina tvillingar blev sju månader igår.
  Hannah, Finland

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Paulin, studerande från Gävle men bor i storstan (stockholm) numera. Surfade runt och poffsade in på din blogg, har inte kunnat sluta läsa den. Att läsa det du skriver är toppen!!
  //Paulin

  SvaraRadera
 11. Jag hamnade här av en slump (den där sökningen på yoga i Ålsten du minns - letade efter Om shanti). Sen var jag fast. För första gången nånsin följer jag en blogg, ja man kan nog säga att jag är beroende. Förutom att jag njuter av att du skriver som en gud tycker jag mycket om att läsa om din glädje och din harmoni, dina funderingar och konstateranden ... dina återgivna dagar. Extra bonus att dina intressen så mycket liknar mina. Inspireras av dig varje gång jag kikar in! Tack!!

  SvaraRadera
 12. Anette blivande barnmorska, älskar allt som handlar om föräldraliv:-)

  SvaraRadera
 13. Jag hittade precis hit. Mitt första besök på din blogg. Jag kommer tillbaka. För att jag själv har bebis och för att du verkar ha skön attityd till mammandet vilket är trevligt att läsa.

  SvaraRadera
 14. Du verkar vara en sån härlig och harmonisk människ. Kul att få en lite annan syn på bebislivet.

  SvaraRadera
 15. min stora lilla värld - lugn och glädje mitt mammaliv har jag verkligen. Och även i mitt språk, det håller jag helt med om, har bara inte tänkt på det på det sättet, tack för att du uppmärksammade mig på det! Och tack för att du läser och är min vän :)

  kaffeflickan - waw, kort och konsist. Och coolt. Tack!

  jenny - ups, något perfekt liv har jag verkligen inte, här är det upp och ner som för vem som helst, men det framgår kanske inte, så jag får nog skriva ett inlägg om det :)
  Men harmoni i mitt liv har jag, definitivt, och det är jag GLAD för

  att bli mamma - tack vännen!

  sofia - smygare är alltid välkomna, och nu är du ju lite mer än så eftersom du faktiskt skrev en kommetar :)

  sandra - där ser man, en riktig prickare är du! Och jag kan fortfarande inte lämna kommentarer hos dig, det är skitskumt. Kan int göra det hos Jenny heller, och hon har likadan blogg

  milla - kul att veta hur du hittade hit, jag har ju min sitemeter som kan ge info om vilka sökord som ger länk till min blogg, det är superintressant och se. Och ibland är det de mest underliga sökord som gör att någon hittar hit

  minna -ja, det är lite av en egotripp

  hannah - kul att du är kvar och grattis till tvillingarnas sjunde månad!

  paulin - kul att du googlade dig hit och blev kvar!

  yogamamman - japp, jag minns din googling, och är glad att du hittade hit och blev kvar. Att du är beroende av min blogg kanske inte är så bra, dock, men samtidigt är jag ju lite kaxig över det, att min blogg är den första som du faktiskt valt att följa :) Och nu finns min meditation beskriven i inlägg nedan, men det har du nog redan sett, beroende som du är ;) Tack för att du är här!

  Anette - föräldraliv är skoj, skulle vilja läsa om din vardag med alla barn så jag tycker nog att det är dags för dig att börja blogga också :) Du har ju en trogen läsare i mig, och kanske i kusinen också :)

  e - välkommen tillbaka och kul att du gillar min attityd

  ingis - härlig och harmonisk människa, åh, det låter fint, kan det verkligen vara jag??!!

  TACK ALLA!!!

  SvaraRadera
 16. Jag är en riktig smygis. Minns inte hur jag hamnde här, men jag gillar att läsa hos dig. Jag är i nästan din ålder, men har inga barn. Och ändå är det något som fängslar mig... Nu har jag avslöjat mig, i alla fall! ;-)

  SvaraRadera
 17. Du är en av de bloggar jag börjar med att läsa i bloggrundan. Dels för att du skriver fängslande, jag vill läsa det du skriver. Egentligen gillar jag korta inlägg, men du och Solusfemina följer jag "ändå" :-)

  Och dels är jag en sucker för mammalivet, vill gärna höra hur andra hanterar sina kriser, hur de gör för att bli lyckliga... och du skriver om mammalivet på ett bra och självklart sätt!

  SvaraRadera
 18. helena - välkommen fram ur smygisvärlden :) Och välkommen tillbaka, om och om igen

  camilla - min ambition är att skriva korta inlägg eftersom jag själv gillar att läsa sådana, men ibland (läs ofta) funkar det inte alls. Men jag är hemskt glad att du hänger här eftersom jag diggar din blogg!

  SvaraRadera
 19. Hej Hopp, jag sitter och letar efter telefonnummer till Bryggan och hittade hit för första gången alldeles nyss. Blev naturligtvis fascinerad eftersom vi verkar bo i samma område och jag också har en 06-bebis. Kommer säkert tillbaka!

  SvaraRadera
 20. ps: I did it. Nu får vi se hur det går:
  http://attlevaettliv.blogspot.com/

  SvaraRadera
 21. Jo, jag har funderat på att blogga men vet inte vad jag skall fokusera på. Nybliven hästägare, mamma till åtta barn , styvmorsliv, barnmorskeliv,mamma till en dotter med diagnos, mm mm. Vet inte om det skulle vara så intressant, vi får väl se.

  Förresten läser kusin Helena här med men hon vet inte hur man skriver kommentarer så jag får väl åka över och instruera henne *ha ha*
  Förresten försöker vi träffa dem hela tiden men barnen är sjuka omvartannat då vi får ställa in hela tiden..

  Hälsningar Anette.

  SvaraRadera
 22. karin - hoppas att du hittade numret till Bryggan, de har ju sjukt bra läge. Och god mat. Välkommen tillbaka! Och kul med samma område och 06-bebis

  Yogamamman- YES!!!!! Ingen kunde bli gladare än jag med en ny vän i bloggvärlden. Jag hoppar genast dit.

  Anette - du har ju en massa att skriva om ju. Jag är grymt nyfiken på hur du får vardagen att gå ihop med alla barn, häst och studier. SKRIV PÅ!
  Haha, ja du får nog instruera Helena i hur man skriver kommentarer.

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!