onsdag, juni 06, 2007

Även jag har gjort detIQ-testet som man nu ser på de flesta bloggar. Men jag vet inte. Så jäkla svårt var det ju faktiskt inte. Och så jäkla smart är jag inte. Inbillar jag mig i alla fall.
Under min tid som journalist skrev jag i Mensas tidning. Utan att vara medlem. Nu skulle jag nästan kunna vara det. Även om jag inte själv tror att jag är så smart. Anser nog mig sjläv vara ganska medelmåttig. På det mesta här i livet.

Och heja Svenska flaggans dag säger jag. En bonusdag med familjen. Vi har legat på en filt under björkarna på Ekerö hela dagen. Och promenerat dit och hem.

5 kommentarer:

 1. Åh, det låter som ni har haft en underbar dag!!

  SvaraRadera
 2. Blir sugen att testa testet... Ja, verkligen toppen med en bonusdag. Speciellt i detta väder. Barnen friska igen!

  SvaraRadera
 3. Tusan, fick tre poäng mindre än du. :) Men är rätt nöjd med 123. Speciellt med tanke på att jag druckigt två glas vin alldeles nyss...

  SvaraRadera
 4. Nejdå, det är bara vi bloggare som är så himla smarta! Hihi. Men det kanske hjälper att vi är "ordmänniskor" som även är delvis teniskt intresserade (i alla fall inte motståndare till teknisk utveckling så som internet). Det ger ju en viss sorts människor bara genom den urskiljningen.

  SvaraRadera
 5. Frida - ja, att ligga i skuggan under stora björkar och läsa roman är nog något av det bästa man kan göra just nu.

  Yogamamman - skönt att barnen är friska. Och grattis till 123 i IQ. Inte dåligt med tanke på två glas vin. Eller så blir de där jäkla figurerna lättare att genomskåda då, vad vet jag :)

  Kajsa - ja, orddelen fixar vi nog ganska bra, vi ordmänniskor, men de där figurerna. Blä! Men du fick ju också 126, har jag för mig att jag läste nånstans, så vi är nog jävligt smarta då, haha..

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!