torsdag, juli 12, 2007

Kortare hår

Vi shoppade igår. Jag och Signe. I Fältöversten. Hon satt i vagnen och pratade högt och ljudligt i över en timme. Jag log och provade kläder och fyndade på rean. Igår var en bra dag. De två tidigare dagarna var dåliga.

Jag gillar inte dåliga dagar. Så idag har jag bestämt mig för att det ska vara en bra dag, trots att solen gömmer sig långt bakom molnen. Mannen kommer hem på långlunch och jag kommer att lyxa med yoga och klipptid senare i eftermiddag.

Och nu åker håret av. Jag är trött det långa. Det slitna. Det som Signe bara drar i och äter på. Så nu blir det en kortare variant. Hoppas jag. Om jag vågar.

9 kommentarer:

 1. Klart att du ska klippa dig! Livet känns alltid mycket bättre när man har ny mascara eller har klippt sig. Jag ska också till frisören i em :-)

  SvaraRadera
 2. Hej, kikar in här. Hur gammal är Signe? Och den stora frågan: Är katten kvar hemma? ;-) Kan jag lägga till dig i min länklista?

  SvaraRadera
 3. Jag är inne på att klippa av mig mitt burr också.
  Är det ett ålderstecken kanske?
  Snart sitter jag väl här med kort och krulligt...nä. man kan va piggig i lite kortare hår också.
  Jag hade tänkt max till axlarna. Har nästan ner till rumpan nu. Usch. hemskt fult. Men jag vill ha långt hår på bröllopet, men nu är ju det klar.
  Gift, barn, combi, bostadsrätt, hund...
  Nu klipper jag mig! Hahah.

  SvaraRadera
 4. heia heia! En bob/bobvariant er klassisk, flatterende og ser fort velstelt ut uten en stor innsats.. håper du blir fornøyd!

  SvaraRadera
 5. Men du, tänk dig för innan du gör det...Det är sååå många kvinnor som klipper av sitt långa hår när de får barn. I en "praktisk" frisyr. För att inte tala om alla 50-åringar som har kort hennafärgat hår. Gud så praktiskt och gud så fult.
  Jag har en 4-månaders som rycker mig i håret hela tiden, men jag vägrar klippa av det. Bättre att sätta upp det då. Det är klart att det finns snygga korta frisyrer men de kräver ofta lite jobb. Så allt jag säger är: tänk dig för innan! Det blir säkert bra hur du än gör. Kram

  SvaraRadera
 6. Vad skönt att det känns bättre, dåliga dagar är så... dåliga. Och trissta. Spännande med håret! Du kommer att bli så snygg(are) :-) Jag behöver också klippas, mitt är helt vildvuxet då jag inte varit hos min älskade frissa sedan nyår!

  SvaraRadera
 7. Louise - och tänk, idag är jag både nyklippt och har ny mascara så livet känns kalas :)

  Superqvinnan - välkommen hit! Signe är 8,5 månad, eller rättare sagt, snart nio månader (hon föddes 20 oktober förra året). Och ja, katten är kvar, trots vissa missöden :) Och visst år du lägga till mig i din länklista, jag blir bara glad!

  Fru Kaos - äh, jag tar efter Katie Holmes och Vicktoria Beckham ju, de kör ju med lite kortare page nu. Så vi är inte gamla, vi är treeeeeendiga :)

  min norska vän - ja, precis, det blev någon slags bob/pagevariant med kortare bak och längre fram, ja bild ovan

  Josefin - haha, ja jag håller med, men det kan ju vara hyfsat praktiskt och hyfsat snyggt, det kör jag med. Det lät kanske som jag funderade på värsta Mia Farrow-stilej, men så är icke fallet. Men visst, femton centimeter rök.

  Jenny - huga sommarstuga, har du inte klippt dig sen nyår? DET syns verkligen inte. Men det är ju rätt lyxigt att gå till frissan och bli lite ompysslad så jag tycker att du ska unna dig det även om du redan är så snygg :)

  SvaraRadera
 8. Åh vad snäll hon var Signe som lät mamma shoppa på rean och allt!! Hoppas det piggade upp lite!!!=)

  SvaraRadera
 9. Johanna - ja, hon var en riktig pratkvarn. Och jag blev ordentligt upppiggad med kläder både till henne, mig och två bebisar som ska firas i sommar

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!