torsdag, juli 12, 2007

Såhär blev det

Här är resultatet. Inte så att jag sätter i halsen eller springer min väg. Istället drar jag gärna fingrarna genom håret och konstaterar att det är drygt femton centimeter kortare, betydligt mjukare och sådär fantastiskt hanterbart. Det går fortfarande att sätta upp, och det går fortfarande att dra och slita i. Om man heter Signe.

Och så blev det yoga. God lunchpaj. Ett alldeles fantastiskt sommarprogram med Lena Nevander Friström. Och lite hångel med mannen när han var hemma på långlunch.

12 kommentarer:

 1. Vad härligt friskt och fräscht det ser ut!! :) Och yoga och hångel lät bra det också! ;)

  Verkar som du hittade ett bra sätt att ta dig ur tristessen på! Själv ska jag slänga i en toning i eftermiddag och äta nåt gott till middag!

  Trist att vi inte kan gnällfika ihop, men jag ska kika in då och då och peppa dig dessa 3 (3!) veckorna till semester!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Vad fint det blev!Ser så livfullt ut,sommarfräscht!Bra att du vågade!Hihi, härligt att ni tog er tid att hångla lite,hmm det borde man göra oftare =)

  SvaraRadera
 3. Jättesnyggt! Låter som du har haft en bra dag.

  SvaraRadera
 4. Snyggt...! *suckar över mitt eget hår*

  SvaraRadera
 5. Snyggt, tycker även jag (som oroar mig för att tappa en massa hår nu under amningen).

  SvaraRadera
 6. Skulle svara på din kommentar och mejlade dig men det kom tillbaka. Skrev iaf: Verkligen! Tack så mycket. =) Allt bra med dig och Signe?

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Lisa - Tack :) Ja, yoga och hångel är en bra kombination. Man blir liksom sådär fantastiskt behaglig och harmonisk av båda grejerna ;)Hoppas toning blev bra och att middagen var god. Och tack för att du kommer att finnas här några veckor till!

  Johanna - konstigt nog fattade jag inte ens att min frisör Linda klippt av så mycket, men när jag gick därifrån och såg allt hår så blev jag nästan lite förvånad över att jag hade så långt hår innan. Det var ju inte så att hon bara klippte av, jag rådfrågades hela tiden, men det kändes ändå som om hon bara klippt lite grann. Men idag känns det att det är kortare....Hm. Men jag vänjer mig nog.

  Minna - thanx girl!

  E - tack, ja, en bra dag blev det

  Camilla - det är bara att boka klipptid ;)

  Att bli mamma - jag tappade inget hår alls under den första tiden med amning, det är först nu när jag bara ammar en gång per dygn som jag märker att det är lite mer hår än vanligt i borsten, men det är helt okej. Men det sägs att det kan komma när man slutar amma helt. Jag bävar!!!

  lena - aha, då måste jag kolla upp min mejl. Gulligt av dig att kommentera här istället. Tack!

  SvaraRadera
 8. Jättefint blev håret!

  Tack för tipset om sommarprogrammet. Lyssnade precis via datorn och blev helt hänförd av alla kloka saker hon berättade. Och tårarna rann mer än en gång här hemma. Precis vad jag behövde höra just nu!

  Kram

  SvaraRadera
 9. Sandra - tack!
  Visst var sommarprogrammet bra, jag både skrattade och grät cch var helt fastklistrad vid radion.

  SvaraRadera
 10. Jättefint verkligen! Och jag känner så väl igen känslan - gjorde nämligen samma sak i april (surprise - en till gemensam liten sak) och det var först konstigt och liksom å-nej-vad-har-jag-gjort men det blev snabbt så otroligt lyxigt skönt. Och fin också, tror jag. Jag är för gammal för sådär långt. Och det äääär så skönt att knappt behöva kamma ut håret.


  Jag är värdo på mitt bloggande. Du är nog besviken på mig... Kanske inte mig grej bara. Jobbar framför datorn hela dagarna och sen liksom ... nej, det bara blir inte av. Och jag skriver mycket annat så har väl inte det där skriva-av-mig-behovet. Men en sak ska jag berätta nu: Jag är ensam hemma EN HEL VECKA och det är helt fantastiskt skönt att få göra precis det JAG vill i MIN takt men ack så tomt också... Nackarna att snusa i, snabba barnfötterna på golvet, Nils morgongos, Elins morgonrop... Men det är nyttigt det här, och jag laddar batterierna - just nu alldeles bara jag, på altanen med en bulgursallad och ett glas rött och söndags-DN. Ha det så bra!!

  SvaraRadera
 11. Att leva ett liv - jag är inte alls besviken på dig. Jag är bara glad att du är här och att du har det bra. En hel vecka utan barn låter otroligt lyxigt, skönt, ensamt, tomt och fantastiskt. Så jag förstår precis vad du menar. Och nyttigt, absolut, för att ladda batterierna.
  Och låt bloggen vila, tills du känner om du vill fortsätta eller radera den helt. Jag skriver mest här, i min dagbok, lite mejl och så den där romanen, mest i huvudet till att börja med. Men kanske börjar jag få ihop historien nu.

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!