söndag, juli 01, 2007

Vi coolar nerVi åker nu. Jag och Signe. Och mina två systrar. Till mamma. Till byn på gränsen till Jämtland. Till huset strax intill älven, bergåsen och skogen med björnspillning. Till min älskade fjällbäck, stillheten och lugnet i att bara vara.

Vi är tillbaka om en vecka. Och kanske, kanske en stund tidigare, här, på bloggen. Man vet aldrig.

Inte heller vet man vad som inträffar fram tills dess. Efter en helg med mycket vin, god mat, bra film (se Babel, för guds skull), två utlästa böcker, sex (herregud när man väl börjat kan man inte sluta), promenad i hällregn, två yogapass,ett kvarglömt Visa-kort på Apoteket (är det inte typiskt att man gör sådana saker när man precis ska resa bort?), filande på romanen (titel och fyra karaktärer och en mijö börjar träda fram), meditation och alldeles för många latte (hon är inte död, lattemorsan, hon lär nog leva i all evighet) vet man aldrig vad som kan hända.

Om Shanti.

9 kommentarer:

 1. Härligt! Ha det så skönt.

  SvaraRadera
 2. Älv och fjällbäck och bara vara låter trevligt. Ha så mysigt/Helena

  SvaraRadera
 3. Ha en alldeles ljuuuvlig semester!!

  SvaraRadera
 4. Ha en alldeles underbar semester!

  SvaraRadera
 5. Tack snälla alla ni.
  Vi har det fantastiskt här. Och är just nu inne på "morfars" modemuppkoppling och kan inte låta bli att kolla bloggen. Attans mig :)

  SvaraRadera
 6. kära du....
  hur hinner du allt det där, på en helg???
  ha det så underbart på semestern nu! kramar arvids mamma!

  SvaraRadera
 7. Arvids mamma - haha, ja, jag är väl lite överaktiv ibland kanske. Men sen har jag blivit grymt effektiv sen Signe kom.

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!