söndag, augusti 12, 2007

Nya tider


Mannens bästa vän med flickvän har varit på besök över helgen. På vårt smultronställe. I ytterskärgården. Om det hade varit för några år sedan så hade vi pressat på bryggan, ätit lunch i solen, bränt iväg med båten till Blidö värdshus och druckit vin och drinkar, suttit uppe till tre-fyra på morgonen och sedan vaknat med baksmälla. Nu badade vi vid strandkanten, åt lunch under ett parasoll, drack några glas vin i kvällssolen på bryggan, somnade vid halv tolv och vaknade relativt pigga vid halv åtta. För nu finns Signe. Och deras lintott Axel. Och livet är fan så mycket bättre nu.

12 kommentarer:

 1. Mmmm...MYYYS!=)Älskar dina bilder...

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det! Är så skönt att inte vara bakis varje helg.

  SvaraRadera
 3. Mysigt det ser ut

  SvaraRadera
 4. Tänkte precis det.. Vad mycket bättre. :-) Och jag längtar tills vi är där så jag spricker. Kommer nog aldrig kunna dricka mig bakis igen, de dagarna är passerade och jag trivs som fisken i vattnet!

  SvaraRadera
 5. Visst är det bättre. Det andra har man gjort. Det här är ju nytt :) Och man får så mycket längre dagar nu för tiden. På gott och ont ;)

  SvaraRadera
 6. Vad skönt att du tycker det och jag kan bara hålla med! Vad vore livet utan William?

  SvaraRadera
 7. Ja, visst. Livet är mer LIV nu. Såg alldeles nyss, till min glädje, att du så vackert vänt uppochner på din länklista. Så till mig blev jag att jag skrev ett inlägg på min annars ganska bortprioriterade lilla sida.

  SvaraRadera
 8. Jag håller med. Men det tog ett bra att innan jag kände så. Men jag var 25 när jag fick barn. Jag har förstått att du har levt lite längre innan barn än vad jag har gjort.
  I morgon åker jag och en vän ut i skärgården med barnen. Det ska bli sååå mysigt!
  Var någonstans håller ni till?

  SvaraRadera
 9. Lovely! vilken härlig bild..
  Vet precis vad du menar, så nice att leva idag, här och nu, med en liten vid sin sida. Njut!

  SvaraRadera
 10. Johanna - yes, mysigt är det. Verkligen!

  Kajsa - tiden när jag var bakis varje helg är definitivt förbi. Och ingen kunde vara gladare än jag. Jag går MYCKET hellre upp redan klockan sju på morgonen, både lördag och söndag, än att vakna med sandpapper i munnen och tungt huvud. Valet är inte svårt.

  Sarha -japp, det ÄR mysigt.

  Superquinnan - du har helt rät inställning. Du kommer att bli en kanonmamma :) Och jag ser med spänning fram emot bebisen.

  e - ja, dagarna är betydligt längre och mer aktiva. På både gott och ont. Men mest gott.

  Mitt liv precis som på film - ditt liv utan William skulle definitivt inte vara lika vackert, det är jag övertygad om!

  Att leva ett liv - härligt, då har jag något att läsa när jag skrivit klart dessa kommentarer. Svärfars uppringda internet går l å n g s a m t men din blogg kan jag absolut inte missa!

  Fru kaos - det är ju inte så att jag ALLTID tänker så, ibland saknar jag min spontana egentid, men inte så mycket att det blir ett problem. Och jag levde ju hela tio år längre utan barn än du så jag förstår absolut att du känner annorlunda ibland, det är ju faktiskt helt normalt. Livet ställs verkligen på sin spets när man får barn. På gott och ont.
  Vår ö ligger ungefär 25 minuters båtfärd från Furusund, i Roslagens skärgård. Var är ni?

  Linda i Luleå - ja, här och nu med en bebis är nog det bästa som finns :)

  SvaraRadera
 11. Det är inte klokt vad fort det går att omprioritera. Som om plusset på stickan raderar ut partygenerna. Är inte ett dugg sugen på kroglivet. Tycker inte om fulla människor. Det är trångt, kvavt och smutsigt. Jag är jättenöjd med att sitta på balkongen en fredagskväll och titta på träden. Gud, jag måste vara världens tråkigaste 24-åring, men jag har inget partysug.

  SvaraRadera
 12. Stina - klart att du inte är världens tråkigaste 24-åring. Snarare än av de klokare. För tänk om jag tänkt som du när jag var 24. Oj, oj, oj.....

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!