fredag, april 25, 2008

Behöver kanske en kram

Idag är jag lite låg. Antagligen pms. Det kommer och går. Solen lyser och jag kommer att vara i skolan både fredag och lördag. Och måndag. Och sen flyger vi till USA. Livet rullar på lite för fort just nu. Jag hinner inte riktigt andas, och vi vet ju alla hur det blir då.

Men jag är jävligt fin i håret i alla fall. Efter tips från Jenny har jag nu hittat en ny favvosalong där jag tillbringade några timmar igår. Så nu är jag lite guldblondig och har en lite längre page.

16 kommentarer:

 1. Kram! Och tack igen för fina presenten! Hoppas att det blir en bra helg i skolan, så att lågheten mattas av eller försvinner.

  SvaraRadera
 2. Ja, det är jobbigt när livet bara far förbi och man inte själv hinner med. Jag vet hur det känns.
  En bamse-kram kommer här, bara till dig! Hoppas du mår bättre snart!
  Vad kul för er att åka till USA. Men tänk på att allt man handlar måste få plats i väskorna när man åker hem... Jag fick köpa sånna vakuum-packarpåsar på samsonite för att få plats med allt :-D

  Och, kul med ny frisör! Och frisyr!

  KRAM
  C

  SvaraRadera
 3. Jag erkänner. I confess :-O Jag har nu letat mig bakåt i dina inlägg för att se när det var du "kissade på stickan". Håller tummarna på att ditt dåliga humör inte är pms. kram

  SvaraRadera
 4. Här kommer en kram från mig! Vad kul med USA, ska du dit med familjen eller jobbet eller vänner kanske? Å vart i USA? Trevlig helg! Kram Johanna

  SvaraRadera
 5. Känner igen känslan när luften tar slut. Jag springer fram och glömmer andningen, och dimper hårt ner i asfalten. Vi kravlar oss upp, eller hur?!

  SvaraRadera
 6. Hej vännen! Av mig får du en varm kram på distans. Jag har sagt det hundra gånger förut och jag säger det igen. Jag önskar SÅ mycket att vi bodde närmare varandra och kunde träffas ibland och lunch, fika, snacka skit och ge varandra en kram om det behövs. Jag är jätteglad för din skull att du har hittat en sån fin vän i Edvins mamma! Jag tror att du känner likadant för henne som jag nu känner för min jobbarkompis M i Norrköping. Det känns skönt att ha en likasinnad att umgås med och som dessutom har barn i ens eget barns ålder. Åker ni till USA redan? Vad tiden går! Jag känner igen det där med att allt bara rullar på och att man inte hinner med. Vad kul att du tog dig tid att gå till frissan och bli en ny kvinna igen :-). Det låter jättefint! Ännu en kram till min fina vän! Om vi inte hörs innan så ha det så trevligt på resan! Gud vad kul att få komma iväg! Kram kram!

  SvaraRadera
 7. Vad roligt att du blev så nöjd med Najs :-)

  Och här kommer en stor KRAAAAAAAAAAAm till dig från mig!

  Ska berätta allt om Resan när vi ses, det var minst sagt en annorlunda upplevelse kan jag säga. Nu ska jag sätta mig och skriva artikeln om det :-) Du kan läsa på www.resanterapeut.nu

  Visst är det jobbigt när det snurrar för fort... Härligt att ni ska få åka på semester, det kommer bli superbra.

  Ha nu en underbar helg, så gott det går trots skola.
  KRAM!

  SvaraRadera
 8. Menade alltså att du kan läsa mer om Resan på www.resanterapeut.nu Inte att jag skriver där :-)

  SvaraRadera
 9. Ibland går det för fort, ibland är det bra, ibland dåligt. Det är i alla fall en gåva att ha ett rikt och omväxlande liv där man får chans att uppleva mycket. Smälta intrycken får man sedan göra efter hand. Ha det bra i USA om vi inte hörs innan.
  Stora P

  SvaraRadera
 10. Åh, vad jobbigt. Men hey, USA är ju inte dåligt! :) KRAM på dig o trevlig helg! Hoppas resan blir kanonbra!

  SvaraRadera
 11. Du skämtar går du också på Najs?! Jag hittade dit efter tips från Gammelmamamman. Tänk om alla vi bloggare sitter där samtidigt utan att veta om varandra. Jag jobbar i närheten så säg till nästa gång du är i krokarna så bjuder jag på latte :)

  Och du, hoppas du mår bättre snart och att resan blir bra. Kram till dig!

  SvaraRadera
 12. Funkar en kram på distans så kommer en här. Och så önskar jag dig en bra skol-helg. Och en underbar USA-resa. Hoppas du hinner andas. Kanske till och med andas i kapp på något vis. Kul med frisörbesök. Och att vara nöjd efteråt.
  Lillprinsen och jag åkte till stugan igår och var där knappa dygnet bara för att få chans att andas lite. Vi hoppas ju komma iväg till vännerna inom den närmaste månaden. Några bra tips? Allt mottages tacksamt.

  Nu stundar fotbollskola i (mammans tycke) arla morgonstund. Lördag kl08.45 ska vi vara på plats.

  Kramar i massor

  SvaraRadera
 13. KRAMAR i mängder till dig. Önskar dig ro.

  SvaraRadera
 14. Att bli mamma - kul att du gillade min present. Och helgen i skolan var precis vad jag behövde för att lågheten skulle försvinna. Tack och lov sitter den bara kvar ett litet, litet tag nuförtiden.

  C - Bra tips där, om att inte packa alltför fullt så att shoppingvarorna får plats också. För shoppa vill jag. Och shoppa måset jag, nu när dollarn är så låg. Kram till dig, och tack för att du finns här!

  Ankie - shit, du har koll :) Men dessvärre känner jag väldigt tydligt att mensen är på gång, dock något försenad, men ändå!

  Johanna - Jag och mannen coh Signe åker till Seattle för att hälsa på den familj som mannen var utbytesstudent hos för en herrans massa år sedan. De har hållt kontakten i alla år och vi var även där för fem år sen, men nu är det dags igen eftersom de inte träffat Signe men jättegärna vill göra det.

  Anna funderar - ja, vi kravlar oss upp. Igen och igen och igen. Så är livet. Och tack och lov var det här bara en dags låghet, längre än så varar dessa perioder nuförtiden.

  Willes mamma - ja, visst är det synd, synd, synd att vi inte bor närmre varandra. Samtidigt är jag jätteglad över att vi ses så ofta som vi ändå gör nu sen vi fick barn. Kram!

  Jenny skriver- ja, tack snälla för tips. Najs var trendigt och trevligt och hade god latte och goda kakor och supertrevlig personal. Och - dessutom - helt okej priser. Nu raggar vi väl ändå fler kunder till dem, vi borde kanske få rabatt nästa gång ;)
  Resanterapi låter spännande, jag ska kolla in sajten men tror ändå att jag vet vad det handlar om, jag läste boken för några år sedan. Det handlar om att läka sjukdomar har jag för mig?!
  Kram. Kan vi inte boka in en lördag eller söndag framöver så att vi verkligen tar tag i att ses?

  Stora P - ja, kanske är det så, att vi får smälta intrycken senare, jag vill ju gärna ha allt på en och samma gång!

  MInna - nej, USA är verkligen inte fy skam, det ska faktiskt bli riktigt, riktigt härligt att åka dit. Kram till dig och Nora.

  e - haha, världen är liten :) Och jag lovar att hojta till nästa gång. Det vore ju onekligen trevligt att bli bjuden på latte :)

  Intressesmurfen - en kram på distans funkar alldeles utmärkt, tack snälla!
  Och Stockholmstips har jag en massa, men det beror ju på vad ni vill göra, och hur många ni blir. Hoppas att trippen inte sammanfaller med min USA-resa så att vi kan ta den där fikan och prova skor :)
  Kram till dig och tack för kommentar.

  Frida - tack snälla du!

  SvaraRadera
 15. Hihihi, var nog lite trött när jag skrev här sist. Blev lite fel. Tänkte USA-tips eftersom vi har tänkt oss dit för att hälsa på vännerna nu i maj - juni.

  Vi hörs när ni kommer hem. Önskar er en riktigt bra resa!

  SvaraRadera
 16. Intressesmurfen - haha, ja, då får jag ihop det :) Och Seattle-tips är jag nog inte lika bra på, men jag var ju där för fem år sen och åker nu igen så några tips lär jag nog få ihop. Tack för önskningen!

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!