söndag, april 27, 2008

Att vara nära

Efter alldeles för mycket jobb och skola fick jag så en dag med min Signe.
Och vi har pussats som aldrig förr. Och busat, badat, skrattat, spelat musik, dansat och sjungit, åkt rutschkana, gungat och bara varit nära och hållit handen.

Dessutom har vi hunnit med en sista Brommafika med Edvins föräldrar. Nu åker vi snart till USA, och de flyttar till Hälsingland. Så idag smakade latten och valnötsfrallan med kalkon och ruccola extra gott, på Gateaus uteservering.

På sängen ligger väskorna halvpackade. Det är bara drygt ett dygn kvar nu. Sen lyfter planet mot Seattle. När vi kommer hem igen är allt som vanligt igen. Och ändå inte, eftersom Edvin inte är kvar i stan.

Och för er som undrar så har mensen ännu inte kommit. Men den molande värken i magen gör mig relativt övertygad om att den är på väg.

5 kommentarer:

 1. Molande värk i magen kan också vara tidigt grav.tecken! Håller tummarna för dig!!!!!!!

  SvaraRadera
 2. i vilket fall: ha en fantastisk resa!

  SvaraRadera
 3. Ja, ha det så bra på er resa !

  SvaraRadera
 4. Ha det underbart hur det än blir med molvärken. Och du, vlnötsfrallan m kalkon o ruccola är även min favvo!

  SvaraRadera
 5. Frida - ja, men den här gången saknar jag alla andra tidiga tecken på en graviditet så jag tror nog bara att mensen är sen. Men jag hoppas såklart. Verkligen.

  Fru A - tack snälla!

  Jen - tack! Och vad kul att du är tillbaka! Har saknat dig.

  Anna funderar - skulle ju vara skönt om mensen satte igång nu om den ändå ska komma, jag gillar inte att känna mig ofräsch på flyget. Men, men, det blir som det blir :)
  Och visst är den där mackan gudomligt god?!

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!