fredag, maj 30, 2008

Att ge och få

När jag läser det här inser jag att jag är inne på helt rätt bana. Det är ju det här jag vill jobba med. Inte att sitta på långa möten och höra en massa telekom-förkortningar om bundling och business trunk-lösningar.

I övrigt väntar en intensiv helg med mannens 40-årsbjudning och umgänge med släkt och vänner. Roligt ska det bli, men sova har jag gjort alldeles för lite den senaste tiden (för att Signe-älsklingen är inne i en intensiv mardrömsperiod och vaknar och är ledsen varje natt och sedan helst vill sova på mannen och mig). Jag skulle nog själv behöva lite inspiration och energi tror jag.

5 kommentarer:

 1. Visst, sömn är viktigt. Men att trivas och umgås med nära och kära kan också ge mycket kraft och energi. Hoppas du får mycket av det!

  Lilla P

  SvaraRadera
 2. Att en liten varm unge i sängen kan sno kraft så! Men jag vet, under en period hade vi tre i sängen, mannen och jag. Sov så mycket det går, och ta micropauser så mycket som möjligt:)

  SvaraRadera
 3. Åh jag och två andra bloggare skulle behöva en inspirationsdag... Men vi får nöja oss med Hasseludden ;-) Så glad för er och magen!! Häärligt! Kram på er

  SvaraRadera
 4. Härligt att du vet vad du ska bli när du blir stor

  SvaraRadera
 5. Lilla P - du har helt rätt. Och när jag läser det jag skrivit ser det ut som om jag inte alls skulle tycka att det ger energi att vara med nära och kära. Men det tycker jag ju. Verkligen. Och jag har fått en massa av den varan. OCH sömn. Så jag är mer än nöjd :)

  Anna funderar - ja, varma ungar snor energi ibland, men ger desto mer tillbaka. Så jag ska verkligen inte klaga. Och mikropauserna är jag ganska bra på att ta. Ganska.

  Issewisse - Hasseludden slår det mesta. Hoppas ni hade trevligt!

  Anonym - det är precis så jag känner, en enorm glädje över att faktistk veta vad jag vill bli när jag blir stor.

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!