söndag, juni 01, 2008

Smaka sommar

Mannens 40-årsbjudning hölls under tallarnas svalka i trädgården nedanför huset. Jag hade dukat med vit duk, filtar, kuddar och ljuslyktor och gästerna uppskattade konceptet med chamgagne, massor av räkor och annat smått och gott.
På kvällen satt vi kvar där, jag och mina syrror och min mamma och alla respektive. Drack och fortsatte att äta gott. Och slå bort en och annan mygga.

Idag har vi picknickat hela dagen. På en filt vid Mälaren. Med festens rester som tilltugg. Och Signe har sovit i skuggan.

Och nu doftar huden sådär härligt av sommarens sol.

9 kommentarer:

 1. Låter som en helt okej helg:)

  Lilla P

  SvaraRadera
 2. Åh, mysigt värre, hela helgen!! Vad härligt. För mig blev det en hel dag segling med jobbet i fredags och sedan har det bara fortsatt vara härligt väder och allmänt underbart.

  Hoppas du känner dig laddad inför veckan, tänk på att det är en dag kortare än vanligt! Kramar Johanna

  SvaraRadera
 3. Åh, vad härligt det låter! Helt perfekt och aldeles underbart!

  Jag hade också en bra helg med grill-invigning på altanen, syrendoft och lojt varande i solen.

  Kram!
  C

  SvaraRadera
 4. Ett stort grattis till mannen din på hans 40-årsdag! Hälsa och krama honom från oss! Vad mysigt att resa till Portugal. Vilken fin present! Det låter som att ni fick det jättemysigt under bjudningen i trädgården. Vad kul att det blev lyckat! Jag har nu min sambos 30-årsdag att börja tänka på. Han kommer hem från USA samma dag som han fyller. Vågar man fixa något eller kan man ge sig den på att planet är försenat? :-) Vad kul att vi ses på tjejmiddagen! Trevligt att du vill bo hos oss! Vi får höras när det närmar sig. Sköt om dig så ses vi snart! KRAM PS. Det är emnat att du ska jobba med något annat, tro inget annat :-) DS.

  SvaraRadera
 5. Jag har precis kommit på att man ju MÅSTE ha filtar och stora kuddar ute och lyktor. Du kanske tror att jag snott idén av dig? Och det har jag. Lät såååå mysigt.

  SvaraRadera
 6. Lilla P - Det blev faktiskt mer än så. En helt fantastisk helg :)

  Johanna - ja, visst är det lyxigt med en dags mindre jobb.
  Och det där med segling lät inte helt fel :)

  C - lojt varande i solen lät som oerhört bra mindfulness. Härligt. Och allt det där andra lät också somrigt och bra.

  Hann - ja, vardagslycka. Och helglycka :)

  Willes mamma - nej, utgå från att han kommer hem som han ska. Då sänder du ut rätt energier som förhoppningsvis gör att din present blir bra och lyckad. Säger jag och flummar till det lite :)
  Shit, tänk att det skiljer 10 år mellan våra män, det har jag nog aldrig riktigt tänkt på förrän nu. Det är ju nästan barnarov från din sida ;)
  Och snart ses vi. Ska bli SÅ kul att träffa dig och få pussa på Wille igen. Och gå på tjejmiddag med L & L. Kram tillbaka!

  Ankie - sno på bara, det ÄR mysigt. Supermysigt. Lite österländskt sådär. Och det gillar ju jag.

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!