tisdag, juni 17, 2008

Några ord från mig. Till er.

Idag vet jag inte vad jag skriva. Orden vill inte riktigt. Och molnen hänger regntunga utanför fönstret. Det känns som om jag väntar ut torsdagens ultraljud men ändå försöker leva medvetet här och nu. Det går sådär. Och så är jag trött och hungrig och godissugen och svullen i magen och vill inget hellre än tala om för mina kollegor att jag är gravid så att jag kan pösa bäst jag vill med magen.

Träffade en bloggvän på lunchen. Vi åt vegetarisk buffé på Ulriksdals handelsträdgård. Det var hemskt trevligt. Och så köpte hon tre av mina böcker och är aspirant på två av mina bruna stövlar.
Igår hade jag picknick i Vitabergsparken med studiegruppen. När vi började frysa köpte vi med thaimat och gick hem till B, som bor i närheten, och hamnade i en intressant diskussion om andlighet som pågick ända till midnatt.

Några ord blev det. Men nu ska jag köra hem och lägga mig på soffan och gosa med Signe.

9 kommentarer:

 1. Idag är jag på dag 26, 2 dagar kvar... Känns dock som vanligt så det är säkert inget denna månaden heller. Uppskattar verkligen din blogg, sluta aldrig!

  SvaraRadera
 2. Sandra (Mälarhöjden)17 juni, 2008 22:00

  Tack för att du delar med dig även de dagar då orden inte vill.

  Ska tänka på dig på torsdag.

  Kram
  Sandra

  SvaraRadera
 3. Imorgon tänker jag på dig vännen! Det kommer att gå bra! Skickar dig en stärkande kram! William hälsar och skickar pussar och näsgnuggningar till sin underbara gudmor!

  SvaraRadera
 4. Somliga dagar är "inga dagar", bara att vänta ut nästa dag. Lycka till på torsdag./jen

  SvaraRadera
 5. Ååh, jag hoppas så att det går bra för er på torsdag. Jag ska hålla tummarna!!

  SvaraRadera
 6. Tack för trevlig lunch. Uppskattades mycket.
  Efter en kopp te (utan fikabröd till), en sväng först i handelsträdgården och sedan i parken gick satte jag mig i en av stolarna nere vid studsmatten och läste en stund i solen innan jag begav mig hemåt. Jag gick för övrigt tillbaka till Bergshamra (därifrån jag tog bussen som bara gick en gång i timmen) på tio minuter. :)

  Tänker lite extra på dig/er i morgon.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Mamma i Bromma18 juni, 2008 10:47

  Jag vet hur nervöst det är just innan. Men vilken lycka när man får höra att allt är bra. Blir nästan tårögd bara jag tänker tillbaka på det... Lycka till imorgon! / Kram

  SvaraRadera
 8. Anonym - fina, fina du. Jag hoppas så innerligt för din/er skull. Och vad glad jag blir när du skriver att du uppskattar min blogg, tack snälla!

  Mälarhöjds-Sandra - vad snäll du är som tänker på mig imorgon. Och ja, jag försöker dela med mig även när orden inte finns fullt ut. Jag har en sådan period nu, när inspirationen inte är på topp, men det är härligt att ni hänger kvar.

  Willes mamma - näsgnuggningar från Wille låter underbart. Saknar honom! Och saknar dig. Kram!

  Jen - ja, så är det. Och idag finns nog orden här igen, tror jag. Tack för lyckönskningen.

  Ingis - tack för dina tummar, de behövs

  Intressesmurfen - tack själv, det var mysigt att ses. Och vad glad jag blir att du passade på att fortsatta lyxa dig lite. Härligt.
  Tack för dina framtida tankar, de behövs. Kram tillbaka.

  SvaraRadera
 9. Mamam i Bromma - du hann skriva samtidigt som jag skrev min kommentar. Ja, jag minns vilken häftig känsla det var med Signe. Jag hoppas att det blir lika häftigt den här gången. Tack!

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!