onsdag, juni 25, 2008

Shopping är bra tröst..ibland

Jag åkte till Barkarby Outlet på lunchen. Själv. Det var många år som jag inte gillade att göra saker själv.
Nu föredrar jag ganska ofta att göra saker själv. Som att shoppa. Äta lunch. Bara vara.
Så det gjorde jag idag.
Och var borta i tre timmar.
Fan vad skönt det var.
Fan vad fynd jag gjorde.
Fan vad jag behövde det.

(Jag fingrade på bebiskläder i storlek 56 och grät lite i smyg också, men det är annan sak)

12 kommentarer:

 1. Härligt att få tid för sig själv sådär.
  Åh, bebiskläder. Jag vågar mig inte ens i närheten. Är så orolig. :(

  Kram till dig, tack för att du finns!
  /C

  SvaraRadera
 2. Jag njuter verkligen av att få handla på egen hand numera. Då kan man shoppa i sin egen takt. Att äta lunch på egen hand var förr otänkbart. Nu är det inga problem. Jag tycker att du gjorde helt rätt. Jag hade också shoppat om vi inte hade haft en så jäkla massa, ska bygga ny uteplats och kanske punga ut med flera hundra tusen för att köpa loss våran tomt suck! Fast de problemen är ju som "en piss i mississippi" som min förra chef gillade att uttrycka sig. Jag hoppas att du mår okej trots oron. jag finns här whenever you need me (L). Kram!

  SvaraRadera
 3. jäkla massa räkningar ska det vara! :-)

  SvaraRadera
 4. Åh, jag gillar verkligen att både shoppa och luncha själv. Skönt att bara få strosa omkring. Förstår att det känns oroligt och jobbigt kring bebisen just nu... jag önskar att vi kunde ta ett snabbt skutt i tiden och få alla svar. Kram på dig!!!

  SvaraRadera
 5. Sandra (Mälarhöjden)25 juni, 2008 18:26

  De där vardagliga sysslorna är rätt bra och får kanske tankarna att skingras för ett ögonblick. Hoppas din alldeles egna stund idag gav dig lite extra energi att klara av allt det svåra.

  Kram.

  SvaraRadera
 6. Själv tar jag mig Fältöversten runt några varv på lunchen när jag behöver vara själv och tänka på annat. Så jag förstår dig fullkomligt!

  SvaraRadera
 7. Shoppa gör man onekligen bäst själv. Och bebiskläderna.. kanske blir det läge att köpa dem en dag. Kanske snarare än du tror. Kram

  SvaraRadera
 8. Låter som en trevlig stund. Har inte varit inne på några dagar, så jag har missat flera inlägg. Förstår att ni haft jobbiga dagar med tunga beslut. Hoppas det känns ok nu. Ha det bra!

  Lilla P

  SvaraRadera
 9. Vad bra att du unnar dig sådant som du mår bra av - jag tror att det nog är extra viktigt just nu...

  SvaraRadera
 10. Inne på snabbvisit, massor av kramar till dig. Och tack för att även du vågar visa att livet inte alltid leker...

  SvaraRadera
 11. Bebiskläder i stl 56 måste få glida mellan fingrarna, det är ju det som är hoppet, och hoppet är livet, och livet är här o nu...;)

  Någonting HELT annat...snart 100.000 besökare på din sida...Coolt! Det kanske beror på att du är så himlens bra på att förmedla, berätta och väcka tankar om stort och smått? Kanske har det nåt med det att göra ;)
  Ta hand om dig, en bunt med styrkekramar kommer här!

  SvaraRadera
 12. C - och tack för att DU finns. Och jag förstår din oro. Men försök, försök att njuta, så mycket du vågar

  Willes mamma - nej, jag tycker inte alls att era tomtbekymmer är en piss i mississippi. Verkligen inte. Det handlar ju om mycket pengar. Och jag håller tummarna för att det löser sig på annat sätt. Tack för att du finns

  Sandra - ja, om det är ngn gång som jag skulle vilja flytta fram tiden så är det nu. Verkligen.

  Sandra i Mälarhöjden - ja, du har helt rätt. De här vardagliga sakerna får mig verkligen att tänka på annat, och så får de tiden att gå.

  Alexandra - det där känner jag igen, när jag jobbade i Värtahamnen var jag ofta i Fältan. Själv. Och strosade runt. Skönt att vi är fler.

  Kajsa - åh vad jag hoppas att du har rätt angående bebiskläderna

  Lilla P - ja, det har varit en tuff vecka. Den tuffaste på väldigt, väldigt länge. Men det känns okej nu, vi har tagit vårt beslut och accepterat det. Tack för din kommentar.

  Susanne - ja, jag shoppar en hel del nu. Jag gör ofta det när jag är lite deppig. Men jag gillar det, det får mig att tänka på annat.

  Anna funderar - nej, livet leker verkligen inte alltid. Särskilt inte nu. Tack för din kommentar, och för att du är inne och kikar hos mig på din semester. Kram

  Arvids mamma - ja, hoppet är livet och livet är här och nu. Fint och klokt sagt. Tack!
  Ja, tänk att jag snart är uppe i 100 000 besökare. DET måste ju firas, på något sätt. Vad det beror på har jag ingen aning om, men det verkar ju som om många av er gillar det jag skriver :)
  Ta hand om dig, kram från mig

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!