söndag, juli 27, 2008

Att börja jobba efter semestern

Det doftar av rökelse i lägenheten. Jag vandrar omkring i mina yogabyxor och är lugn efter dagens två meditationer.
Sängen är nybäddad. Kroppen peelad. Fötterna badade, filade och tånaglarna målade i skönt lila.
Tvätten är vikt och inlagd på rätt plats.

I förmiddags tog jag cykeln till Mälaren och tillbringade några timmar i solen med en bok, latte och valnötsfralla från Gateau och inspelade Sommarprogram med Jana Söderberg och Elisabet Massi-Fritz i min Ipod.

Datorväskan står packad och redo i hallen. Imorgon börjar jag jobba efter fyra veckors semester.
Men det enda jag kan tänka på är min längtan efter Signe som är kvar i skärgården med sin pappa. Först på fredag ses vi igen.

7 kommentarer:

 1. Hoppas du får en bra arbetsdag. Jag kom tillbaka förra veckan och det är på något sätt lite skönt att jobba när många är lediga, det blir ett annat tempo. Hoppas du kan behålla lite semesterkänsla. Men det är klart, ledigt är ju bäst :)

  SvaraRadera
 2. Lycka till med arbetsveckan. Och försök njuta av ensamheten om du kan.

  Kram,
  AnnaSv

  SvaraRadera
 3. Det är så dubbelt det där, att vara ensam. En lyx och en längtan i kombination. Men njut! Och välkommen tillbaka till stan:D

  SvaraRadera
 4. Hej vännen! Vad otroligt skönt att provresultatet var helt normalt. Nu hoppas jag så innerligt att de hör av sig och säger att det sista provresultatet ska vara bra det också. Det tror jag att det är! Jag hoppas att ni har haft det alldeles underbart i skärgården. Lilla Signe är för söt i sina små tofsar :-). Jag måste få träffa henne framöver. Det var så länge sedan. Saknar dig också! Jag hoppas att det känns okej att börja jobba. Jag börjar jobba om en vecka. Slut på friheten kan man säga. Jag hoppas att det ska gå bra. Sköt om dig! Tänker på er! Många kramar!

  SvaraRadera
 5. e- jag hade verkligen hoppats på lite semesterlunk på jobbet, men det drog igång med en gång. Puh! Jag var inte alls förberedd på det. Så därför smygbloggar jag lite emellanåt, för att hämta lite energi :)

  Annasv - jag är trots allt ganska bra på att njuta av ensamheten. Vet ju hur mycket jag brukar sakna den när det är som intensivast med familjelivet. Så jag mediterar och tänder rökelse och flummar runt rätt så bra därhemma :)

  Anna ser dej - ja, det är lite dubbelt, men jag inser att jag nog njuter en massa ändå.

  Willes mamma - ja, vi måste ses snart. Jag får se till att boka in en tripp söderut framöver. Saknar dig och Wille som tusan. Kram till dig.

  SvaraRadera
 6. Åh, jag blev så glad när jag läste förra inlägget! Kram

  SvaraRadera
 7. Kajsa - vad härligt att du blev glad. Vi är också glada. Och lite, lite oroliga för nästa besked och det stora ultraljudet på måndag. Men vi försöker ha tillit. Kram

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!