tisdag, juli 29, 2008

En slags meditation

Vi bor precis intill ett stort koloniområde. Många dagar promenerar jag genom det för att komma till bilen som jag oftast parkerar på parallellgatan. Det är en kort promenad, men det är en promenad som ger energi som räcker en bra bit in på dagen.
Grus under fötterna. Prunkande trädgårdar. En morgonpigg pensionär som hejar glatt med kaffekoppen i handen. Sol i ögonen.

Det slår mig att de dagar som jag promenerar genom koloniområdet är de dagar, liksom de då jag mediterar, som jag inte ligger i omkörningsfilen hela tiden på väg till jobbet.
En egen slags meditation. Ett lugn jag så väl behöver.

Det andra brevet från Karolinska har inte kommit än. På måndag väntar det stora ultraljudet.
Tankarna virrar och irrrar.

7 kommentarer:

 1. Du är så himla klok, det låter verkligen rofyllt att vandra bland grönskan innan jobbet... Så spännande med stora UL. Jag känner verkligen tillförsikt för er bebis och är så nyfiken på vem som bor inne i din mage! kram

  SvaraRadera
 2. Hur det än blir är det er bebis som ligger i magen.

  Hoppas ni får en fortsatt fin sommar!

  /Anette.

  SvaraRadera
 3. Fortsätt med de där promenaderna. Jag har börjat promenera till jobbet ibland och rensar ur hela hjärnan på vägen tid vilket ger dagarna ett helt annat tempo. Hoppas ni får brevet snart så ni slipper gå i ovisshet.

  SvaraRadera
 4. Sandra - vad härligt att du känner tillförsikt för vår bebis. Jag gör också det och hoppas såklart på det allra allra bästa.
  Men särskilt klok vet jag inte om jag är, men jag försöker i alla fall :)

  Anette - ja, visst är det så. Det kan ingen ta ifrån oss. Fortsatt trevlig sommar!

  e- åh, vilken lyx att kunna promenera till jobbet. Önskar att jag också kunde det, eller åtminstone kunde cykla, men det skulle ta alldeles för lång tid. Och tiden är dyrbar. Kram på dig!

  SvaraRadera
 5. Och vi är alla här och stöttar er i tankarna inför UL:et vilket kommer gå bra! Kram

  SvaraRadera
 6. Isse - tack! Det betyder mycket för mig att ni tänker på mig.

  SvaraRadera
 7. men åh så skönt att det första resultatet var bra! vad för provsvar meddelas i det andra brevet? lycka till på ultraljudet, det kommer att gå bra det här!

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!