onsdag, augusti 06, 2008

Min graviditet

Vecka: 19
Beräknat förlossningsdatum: 6 januari 2009
Cravings: Kinda Saltgurka och skumgodis
Vikt: + 3,5 kilo
Humör: Mer ilska än gråt (till skillnad från graviditeten med Signe)
Kläder: Mest mina vanliga kläder. Ett och annat mammaplagg, men jag är mittemellan. Gravidkläderna hänger och de vanliga kläderna börjar bli för små
Hy: Strålande
Hår: Tjockt och fint
Eventuella besvär: Flytningar och små känningar av foglossning
Allmänt: Förvirrad och lite långsam. Vill gärna att allt ska gå i ett sakta tempo. Har börjat boa hemma.
Bebisens rörelser: Började känna dem för några veckor sedan. Känner mest rörelser på morgonen och kvällen, efter yoga och meditation och om jag vaknar mitt i natten, men den har även börjat säga hej under dagarna.
Tror att: Det blir en pojke. Mest för att jag känner mig helt annorlunda den här graviditeten, är sugen på andra saker och för att jag har en helt annan sinnesstämning nu (är mer arg än ledsen).

9 kommentarer:

 1. Jag ser verkligen fram emot att följa dig fram till den 6:e januari (och sedan också, så klart!) Så glad för att allt verkar gå bra för er! Kram!

  SvaraRadera
 2. Vilket underbart inlägg, har längtat efter ett riktigt härligt uppdaterande av graviditeten. Kanske snor jag listan om det går bra? Stor kram

  SvaraRadera
 3. Wow, redan vecka 19?! Den här graviditeten kommer gå snabbt (för mig, hehe). Jag blir sugen på att vara gravid. Kram!

  SvaraRadera
 4. Livet mitt i livet - du är välkommen att följa mig/oss så länge du vill. Jag hoppas att det är länge :)

  Sandra - sno på du bara, det är helt okej. Jag gör små listor för att komma ihåg, inser hur mycket jag glömt bara från graviditeten med Signe.

  MInna - japp, snart halvvägs :) Och andras graviditeter har en förmåga att gå jäkligt snabbt.

  SvaraRadera
 5. Härligt att höra att du mår bra. Och tänk att du snart är halvvägs redan. =)

  Kram,
  AnnaSv

  SvaraRadera
 6. Annasv- ja, tänk att det snart är halvvägs, det går så otroligt fort. Härligt och läksigt på en och samma gång!

  SvaraRadera
 7. Vad roligt, du är exakt en månad efter mig. 6 december är det tänkt att vår ska komma ut.

  För övrigt är Lillkatten född den 5 januari, det var helt optimalt att föda barn så där precis efter allas julledighet, alla var avstressade och det var lugnt och fint på hela BB-avdelningen.

  SvaraRadera
 8. Kattmamman - kul att vi ska ha barn med exakt en månads mellanrum. Fast så blir det ju inte i verkligheten, graviditeter räknas ju alltid till 40 veckor men bebisarna kommer lite när de vill :)
  O den aspekten att det skulle vara lugnt och coolt på BB-avdelningen har jag inte tänkt på, men det låter ju otroligt skönt. Om min bebis nu vill vara kvar så länge i min mage, vilket jag hoppas. Jag föredrar inte att föda barn mitt i jul-och nyårsstressen, men barnet är självklart välkommet när det än bestämmer sig för att kika ut i världen.

  SvaraRadera
 9. Vad härlig din lista är att läsa! Idag har jag varit på UL och fått beräknat datum till den 9 januari. Så vem vet, vi kanske möts på BB, mellan blåbärssaft och vackra runda magar:D

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!