tisdag, oktober 28, 2008

Påminnelse

Enkätsvaren ramlar in. Ett efter ett. Det gör mig glad. Men det är några av er som fortfarande inte skickat den till mig. Jag skulle vilja ha svaren ganska omgående. Vill du/hinner du inte svara är det såklart helt okej, men jag skulle bli glad om jag fick veta det.

Och om du inte fått någon enkät och gärna vill ha det så är det bara att du hör av dig till mig. Mina kontaktuppgifter finns uppe i högra hörnet.

Tack på förhand!

3 kommentarer:

 1. hej vännen!
  imorse pep min mobil till, jag hade skrivit in i kalendern att det var sista dagen idag att svara...jag trodde aldrig att jag skulle vara ute i sista minuten haha, men nu är jag det ändå! som tur är så har jag läst den många gånger o funderat, så det ska nog gå bra iaf!
  och jag skrev ett inlägg häromdan, som av nån anledning inte kom upp, så jag skriver det igen:
  Förlåt att jag bara tittade på din mage medan jag sa "va fin du är" när vi sågs sist. Jag menade verkligen att hela du va fin, du såg så pigg å fräsch ut!!!
  så förlåt, om det kändes som om jag bara talade till magen, inte min mening alls!
  stor kram till dig!

  SvaraRadera
 2. ja, alltså...det där inlägget var från arvids mamma...glömde visst skriva det! Eller rättare sagt, jag kan inte skriva in det som namn, å spara...vet inte vad det är som är knas...så jag får lov att vara anonym..
  Kram, igen!

  SvaraRadera
 3. Arvids mamma - jag förstår att det är du :) Och ingen fara. Jag förstod vad du menade med mag-blicken, du förklarade det redan då.
  Kram och hej!

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!