fredag, december 12, 2008

Inför helgen

Vi säljer lägenheten i början av nästa år. Under den kommande veckan kommer mäklarfirman hit och fotar. Ska bli skönt när det delmålet är över. Även om det inte är samma jobb som inför en visning så är det ändå fixande och trixande. Men nu börjar det bli klart. Jag byter ut foton mot tavlor, köper ljuslyktor och plockar undan. Mannen bär ner kartonger i källaren och tar grovjobbet. Känns som en bra uppdelning.

Helgen innehåller terminens två sista skoldagar. Idag har jag hållt ytterligare en givande terapisession, fikat med Intressesmurfen och inhandlat de flesta julklappar. Sedan däckade jag i soffan några timmar innan jag hämtade Signe på dagis.

6 kommentarer:

 1. Spännande med försäljning av lägenheten. Det är lite att ordna med inför fotningen också ja. Man kan ju t.ex inte ha julpynt och sånt framme heller, så att ni tänker på det. Som mäklare är jag givetvis nyfiken på vilken byrå ni valde, men det kanske ni vill hålla för er själv?

  Ha en härlig helg! Kram

  SvaraRadera
 2. Du måste visa lite bilder på er piffade lägenhet sen! Trevlig helg, kram!

  SvaraRadera
 3. Bra att beta av det målet också! När vi hade bockat av alla målen, plåtning, visning, flytt...ja då gick det lättare att andas:)

  SvaraRadera
 4. Tack än en gång vännen för att vi fick komma till er! Det var så mysigt att få umgås med dig och Signe (mannen höll sig ju borta :-)). Mysigt att få lägga handen på din mage och känna kickarna. Tänk att du fick se bebisen den dag vi kom. Det måste varit jättestort! Det är så fantastiskt att vara med och skapa ett nytt liv. Det finns inget större. Du som är en sådan underbar och kärleksfull mamma till Signe kommer att ha en hel massa kärlek att överösa bebisen med. Jag tvivlar inte. Tack för att du visade bilderna på ert jättefina hus! Det kommer att bli så bra för er det. Det känner jag i hjärtat. Lycka till med försäljningen av lägenheten! Jag håller tummarna för er. Men så mysigt som ni har det borde det inte vara något problem. Sköt om dig och hälsa familjen så mycket! All kärlek till dig från den nygifta och din lilla gudson.

  SvaraRadera
 5. Johanna - julpyntet plockas bort. Det lilla som finns framme. Det funkar ju inte att ha eftersom lägenheten visas i januari/februari.
  Angående mäklarfirma så har vi valt en mindre,lokal som är specialiserade på området där vi bor. Det är samma mäklare som vi köpte lägenheten genom, och som också sålde mannens tidigare. Vi fick fin kontakt med dem.

  Jessica - ja, det är inte omöjligt att det kommer bilder på lägenheten. Håll utkik!

  Peace in mind - det ska bli jäkligt skönt när fotning, visning och försäljning är över. Sen är det ju mest kul med flytt. Men jag förstår känslan av att kunna andas när allt är över. Det känns som om det kommer att bli så här också

  AnnaYoga - tack snälla! Det samma önskar jag dig.

  Willes mamma - tack själv, för att ni kom och lyste upp vårt liv i några dagar. Ja, ni lyser ju alltid upp det, men du förstår vad jag menar :) Det var så kul att hinna ses innan jul och nyår och innan min bebis kommer. Önskar att vi bodde närmre varandra.
  Kram till er alla.

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!