måndag, juni 15, 2009

Magiska stunder

De är magiska. De där stunderna när vi somnar alla tre. Jag, Signe och Siri. Inlindade i samma filt. I soffan. Med benen lite huller om buller och andetagen alldeles nära varandra.

Vi hade en sådan magisk stund tidigare idag. Signe är lite krasslig och jag valde att hålla henne hemma från dagis. Så vi har mest myst i soffan. Och det var också där vi somnade. Sådär varmt och tryggt tätt, tätt ihop.

Den energin bär jag med mig efter de senaste dagarnas matthet. Och förhoppningsvis får jag fin energi även av två dagar i skolan. De sista för den här terminen

7 kommentarer:

 1. Det låter mycket mycket mysigt! Jag tror att alla får ut något av de där små ögonblicken. Bra med lite extra energi!

  SvaraRadera
 2. Åh, vad härligt. Jag kan riktigt känna hur det kändes. Mjukt och varmt och nära. Spara den känslan på ett bra ställe, nära hjärtat.

  SvaraRadera
 3. Det är det allra bästa enligt mig, att synka sömnen, dag och nattetid:-)
  För mig har det genom åren med många barn blivit vila att vara hemma tillsammans, för oss är det yttre aktiviteter som tar energi, tider att passa tex. Den inre kärnan skapar vårt lugn och ger oss energi. Att hitta egna rutiner som fungerar är helt stressbefriat, flummigt kanske?

  SvaraRadera
 4. Låter mysigt! Njut av de stunderna!

  Lilla P

  SvaraRadera
 5. Låter så himla mysigt! Det är ni väl värda! kramar!

  SvaraRadera
 6. K - ja, det blir liksom lugnare i hela familjen efter en sådan magisk stund.

  Anna ser dej - nära hjärtat är stunden sparad. Alltid nära hjärtat.

  Magda - fast jag tycker inte riktigt det. Det ska bli skönt att få sommarlov och lite ledigt, men jag älskar min skola och har gjort det i snart fyra år. Börjar faktiskt fundera på hur jag ska klara mig utan den när den är slut till årsskiftet. Fast det känns skönt att jag känner så, då vet jag att jag går helt rätt utbildning :)

  Anette - att synka sömnen funkar faktiskt, även om jag ibland tror att det är omöjligt. Och det är ett ypperligt tillfälle att få vila i nuet, med hela familjen. Jag tycker inte alls att ditt resomneang är flummigt, bara helt enkelt självklart.

  Lilla P - jag njuter, jag njuter...

  Fröken blund - och tänk...snart kan du också vila så, med dina två små...

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!