torsdag, augusti 27, 2009

Vardagen som aldrig riktigt kom

Av olika anledningar kommer vår höst inte att se ut som vi trodde att den skulle se ut. På gott och ont. Mest gott känns det som. För mannen jobbar mindre. Och jag pluggar mer. Och däremellan hinner vi umgås en massa. Morgnarna blir inte lika stressiga. Och de där rutineftermiddagarna, som jag nästan plågades av ibland i våras, är kanske ett minne blott.

Ibland blir inte livet som man tänkt sig. Ibland blir det bättre än så.

6 kommentarer:

  1. Så skönt att ni får en lugnare vardag och säkerligen kommer ni känna att ni räcker till mer. Ibland undrar man ju om det verkligen var såhär det var meningen, där hösten och vintern är ett enda långt mörker då man jämt går i motvind?! Det blir så mycket enklare när livet plötsligt erbjuder lösningar och ger tillfällen då man hinner pusta ut. Ha en skön höst!

    SvaraRadera
  2. Låter bara helt fantastiskt!

    SvaraRadera
  3. Vilken fin ny profilbild! Saknar er när jag ser den. Kram

    SvaraRadera
  4. Fantastiskt när det går åt det hållet! Väldigt roligt att de en ny bild - en nästan helbild - av dig och dottera också. :)

    SvaraRadera
  5. Nina - jag tror, på fullaste allvar, att det här är en gåva till oss. En gåva efter det första tuffa halvåret. Vi behöver det här. Som familj. Vi behöver andas och få vara mer tillsammans.

    Minna - ja, det ÄR helt fantastiskt :)

    Att vara mamma - Visst är den fin, det är vännen Å som tog den i somras. Mannen är med också, men honom klippte jag bort. Men lilla S syns lite i vänstra hörnet.
    Jag saknar dig och er också. Mycket.

    Fröken blund - berättar mer när vi ses. Lovar! Kram och trevlig helg

    Alexandra - Varsågod, det var så lite så. Blev så glad när jag hittade ännu en blogg som jag tycker om.
    Och tack för din kommentar här!

    Kajsa - kul att du gillar nya profilbilden. Det är jag och både stora och lilla S (även om lilla S knappt syns. Men ändå). Trevlig helg!

    SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!