måndag, september 21, 2009

Yoga-energi

Energin är tillbaka. Jag sover bättre. Dagarna är lugnare. Och jag har hittat en relativt hyfsad balans mellan alla olika delar inom mig. Jag tror att vi alla har hittat våra nya roller i familjen nu.
Det tog över åtta månader, nästan nio, och det finns fortfarande bitar att finslipa på. Såklart. Att leva i närvaro är en färskvara.

Dock räcker energin inte till allt. Så bloggen får vila lite. Just nu. Mina senaste inlägg har inte varit helhjärtade. Och då får det vara tänker jag. Åtminstone för stunden.

Jag var på en föreläsning om yoga och psykosyntes i förra veckan. Den väckte mersmak för yogadelen inom mig. Den som faktiskt blivit bortprioriterad en ganska lång tid. Nu vill den fram. Jag började imorse. Det blev många minuter med andningsövningar och några enkla solhälsningar för att väcka kroppen ur de senaste månadernas dvala.

Mer yoga. Lite mindre blogg.

13 kommentarer:

 1. Tråkigt med mindre blogg eftersom jag älskar att läsa dina kloka ord. Men, jag förstår dina prioriteringar, helt klart! Kramar!

  SvaraRadera
 2. Låter klokt! Vi läser när du har tid att skriva :)

  SvaraRadera
 3. Nej energin räcker verkligen inte till allt. Tids nog hittar du en bra nivå, helt säkert med hjälp av yogan :)
  Det lät som en spännade föreläsning!
  Kram Helle

  SvaraRadera
 4. Smart prioriterat. Yogakram till dej!

  SvaraRadera
 5. Sounds good. Det gör du nog helt rätt i.

  SvaraRadera
 6. Jag kommer att sakna dina kloka, roliga och insiktsfulla skrivningar! Har följt din blogg sådär lite tyst och hemligt och kommer att sakna att inte hitta uppdateringar här. Ändå tycker jag att du gör rätt. Yoga är en bra drog :)

  SvaraRadera
 7. Ser fram emot nya inlägg när de månde komma. Du skriver väldigt fint och inspirerande!

  SvaraRadera
 8. Jessica - färre inlägg bli det. Men det är konstigt, varje gång jag liksom bestämmer mig för att verkligen prioritera bort bloggen så kommer inläggen och lusten tillbaka av sig själv, nästan mer kraftfullt än tidigare. Men jag kommer nog inte hinna skriva så ofta nu heller, uppsatsen tar det mesta av min tid.

  Magdalena - balans är ju alltid bra!

  Annika - härligt att ni finns kvar ändå :)

  Helle - ja, föreläsningen var inspirerande och bra, på många sätt. Och jag tror också att prioriteringen och balansen kommer ännu lite mer när yogan får mer plats i mitt liv, jag har saknat den så..

  Nina - och yogakram till dig. Din blogg läser jag vid varje uppdatering. Antingen via dator eller via mobil. Jag är fortfarande usel på att kommentera, men jag finns här, alltid.

  Om shanti - Namaste!

  Borgarbrackan - ja, det känns helt rätt. Och sen är det nästan lite magiskt, precis som jag skrev till Jessica här ovan, att när jag bestämmer mig för att skriva mindre här så ploppar liksom lusten och inläggen upp av sig själva, ändå.

  Camilla - vad häftigt med en tyst och lite hemlig bloggläsare. Men nu har du ju gett dig tillkänna, det gör mig glad (även om tysta bloggläsare är precis lika välkomna). Tack!

  Hannah - åh, tack, vad fint sagt!

  SvaraRadera
 9. om shanti- namaste hälsningen var till dig, Carina. Det fick jag inte med :)

  SvaraRadera
 10. Det är helt okej, jag har dig på Bloglovin så att jag inte missar något. Ligger ca en vecka efter där ändå. Ta hand om dig. Kram!

  SvaraRadera
 11. Johanna - härligt att jag finns på din Bloglovin :) Men jag är här lite ändå, som sagt. Kram tillbaka!

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!