måndag, april 19, 2010

Nya löpkläder


Den blir onekligen roligare när man känner sig snygg. Därför är ny löpkläder inhandlade.

Nya skor står också på inköpslistan men kanske är det sådana jag ska önska mig till den kommande födelsedagen om några veckor.

Jag har sprungit flera gånger nu. Allra senast i lördags. Fem kilometers intervall blev det då, i sakta lunk. Idag är det dags igen. Kroppen längtar ut. Ut i skogen. Och bort från det stora kontorslandskapet där jag just nu befinner mig.

Idag blir det också fem kilometer. Men nu längtar jag efter att öka tempot från lunk till jogg.

(bilder lånad från stadium.se)

13 kommentarer:

 1. Heja Heja!

  Så fort min hosta har försvunnit ska jag också ge mig ut. Har börjat nu med sakta promenader, det är allt jag mäktar med.

  LiseLotte

  SvaraRadera
 2. Instämmer helt, det blir roligare när man känner sig snygg :-). Skönt att kroppen längtar. Det är skönare när kroppen längtar mer än den säger "jag borde". Det blir lättare då.
  Min kropp längtar eftter spring, sol och lite paranyama. Fred och kärlek på sig.

  SvaraRadera
 3. Snyggt, du kommer att flyga fram i spåret i den där outfiten!
  Haha, jag blir smärtsamt påmind om att jag köpte både löpartights, skor, yogamatta, cykelhjälm och all annan tänkbar utrustning förra våren och sommaren för att komma igång med träningen på allvar. Ja, och sen blev jag gravid och på den vägen är det. Nu tänker jag att jag får ta tag i det där SEN, när bebisen kommit ut och jag känner mig stark nog att börja röra på mig mer än att promenera. KRAM!

  SvaraRadera
 4. Är det inte härligt då kroppen vill! Och huvudet! På samma gång :) Jag blev avbruten i mitt spring av lite snuva, men snart är jag back on track igen. Vi ses där ;)

  SvaraRadera
 5. Härligt med nya kläder och att du tar dig ut! Jag har nyligen börjar powerwalka om morgnarna och fick världens bästa överraskning av min sambo i torsdags. Ett par nya promenad/joggingskor. Han tyckte jag var duktig som hade kommit igång och jag blev superglad. Nu ska jag hålla i min vana!

  Kram!

  SvaraRadera
 6. men va härligt att man känner att kroppen längtar ut. Jag tror att min kropp oxå skulle göra de om jag bara fick tummen ur och började träna.... Kram

  SvaraRadera
 7. Haha, det roliga är att jag absolut inte skulle känna mig snygg i de där brallorna! (Inte förrän jag hade löptränat i några månader.) Men det är bra att du gör det. Heja heja!

  SvaraRadera
 8. Du är så jädra hurtig så man orkar ju inte ens läsa om det ;-) ha ha! Här motioneras det fortfarande ingenting och när NÄR ska jag ta tag i det? Hmmmm... Just nu känns det som att det får bli till hösten. Hade ändå inte tänkt att visa mig i bikini i sommar :-D. För mycket bulldeg fortfarande. Men ett par kilo har jag tappat i alla fall. Vad kul det ska bli att ses i helgen! När är Så välkomna! Stor kram till er alla fyra

  SvaraRadera
 9. Inte bara mamma - promenader är väldigt, väldigt bra. Under hela förra året var det i princip bara promenader jag ägnade mig åt i träningsväg. Det var det min kropp orkade och ville göra. Och så får det vara ibland, tänker jag.
  Hoppas att din hosta ger med sig snart.

  SeDärJa - ja, det går lättare när kroppen längtar än när den borde.
  Jag hoppas att du får spring, sol och pranayma snart. Tack för kommentar!

  Hälsingemamman - att vara höggravid tycker jag är en väldigt bra ursäkt till att inte träna. Du har all tid i världen sedan, när du orkar och vill. Då kan vi springa tillsammans, på de där härliga hälsingevägarna med grus, strax intill er fina prästgård.
  KRAM, vi ses nästa helg

  Nina - tycker att det är häftigt att löpningen finns även i ditt liv nu. Vi möts garanterat i spåret, på vårt alldeles egna vis.
  Och ja, när både kropp och huvud vill,det där då vi skapar mirakel.

  Jolla - vilken omtänksam sambo du har. Härligt! Lycka till med powerwalken!

  Ensamma mamman - ja, ibland behöver man ta sig själv i kragen. Men jag tror att det är viktigt att hitta det som man verkligen mår bra av att göra, det som gör att man längtar efter att röra på sig, annars är nog risken stor att det faller efter ett tag. Lycka till!

  Kajsa - haha, ja så kan det ju också vara. Men jag känner mig snygg i de där tajta brallorna, det gör jag :) Men det är ju tur att alla har olika smak.

  Wille och Eddies mamma - du hinner vännen, du hinner. Min nya lilla gudson är ju knappt ett halvår. Under Siris första år orkade jag mest promenera till och från dagis. Det är först nu jag kommit igång. Så din tid kommer. Och i helgen ses vi. Ska bli jättekul!
  Kram på dig fina du

  SvaraRadera
 10. Bra med nya kläder, det inspirerar (och förpliktigar att användas, vilket inte heller är så dumt ibland)!
  Själv hade jag min premiärjoggingtur igårkväll. Solen sken och det var underbart trots en lite kylig vind. Jag tog det mycket lugnt tyckte jag och lyckades hålla samma tempo runt hela 2 km-slingan. Får se om det blir intervall nästa gång, och kanske vågar jag mig ut i 5km-spåret då.
  Men det blir inte idag eftersom det SNÖAR :(

  Stor kram!

  SvaraRadera
 11. C - härligt att du också börjat springa. Det verkar vara nya trenden. Ta det lugnt bara, så att du inte chockar kroppen

  SvaraRadera
 12. Skönt!
  Ibland hjälper det yttre det inre. Som t.ex. snygga träningskläder gör i alla fall mig mer träningssugen :)

  SvaraRadera
 13. Eva - det yttre är en väldigt stor hjälp ibland. Och det behöver den få vara, tänker jag.

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!